Zwembaden

bv SPORT zoekt Buurtsportcoach (32 uur) m/v
bv SPORT zoekt Buurtsportcoach (32 uur) m/v - 18-10-2017

I.v.m. zwangerschapsverlof is bv SPORT, in de periode van maandag 27 november 2017 tot en met vrijdag 13 april 2018, op zoek naar een enthousiaste

Buurtsportcoach m/v (32 uur per week)
voor de wijk Bilgaard (Leeuwarden) en het gebied Leeuwarden Zuid

Als buurtsportcoach heb je een strategische, ondersteunde en uitvoerende rol. Je zorgt voor een kwalitatieve en kwantitatieve impuls van het bewegen in en buiten school(tijd). Ook ondersteun je wijk- en sportverenigingen. Je bent de verbindende factor tussen de activiteiten in het primair onderwijs en de wijk- en sportverenigingen op het gebied van sport(stimulering), bewegen en een gezonde leefstijl.

bv SPORT beheert en exploiteert de sportaccommodaties in de gemeente Leeuwarden en Stiens. Daarnaast geven wij met ons team Sportontwikkeling uitvoering aan het sportstimuleringsbeleid van beide gemeenten.
bv SPORT richt zich er op om de sportfaciliteiten in optimale conditie te houden, maar ook op het sporten- en bewegen voor iedereen toegankelijk te maken en te houden. Je komt terecht in een sportieve, prettige, dynamische omgeving waarbij je deel uit gaat maken van een jong team (sport)professionals.

Jouw werkzaamheden
Het bijzondere van deze buurtsportcoach vacature is dat 16 uur per week gereserveerd is voor het project  'Circus Adje'. Dit circus 2.0 trekt vanuit het thema 'Kijk eens wat ik kan' in het kader van LF2018 langs alle basisscholen van gemeente Leeuwarden. Circus Adje richt zich op de groepen vijf en zes, waarvan de kinderen worden uitgedaagd om te laten zien wat ze kunnen. Zij maken onder professionele begeleiding een voorstelling voor de hele school! Alle scholen ontvangen een script/raamwerk voor het maken van een voorstelling en een team van cultuur- en buurtsportcoaches helpt met regie en vormgeving voor de eigengemaakte voorstelling op school. Samen met de (6) cultuurcoaches moet er voor 9 basisscholen een voorstelling gemaakt worden. Naast Circus Adje richt je je op:

  • Ontwikkelen, adviseren, organiseren en coördineren van/over een breed en samenhangend aanbod van activiteiten op het terrein van sporten bewegen voor verschillende (kwetsbare) doelgroepen. Dit aanbod kan je zo samen stellen dat het voldoet aan de wensen/ behoeften van deze groepen c.q. de wijk  om deze groepen zo in beweging te brengen en te houden.
  • Het ten uitvoer brengen  van deze activiteiten en  dit ook af te stemmen met andere partijen uit de buurt waaronder  het sociale wijkteam, buurt- en wijkvereniging(en) en de eerstelijnszorg in de wijk. Het is daarbij van belang dat je een relatienetwerk kunt onderhouden, communicatief sterk bent en de samenwerking tussen deze verschillende partijen kan stimuleren. Daarnaast ben je in staat de publicitaire uitingen voor deze activiteitenprogramma’s (deels zelf) te verzorgen.


Wij zoeken

  • ALO opleiding (domein sportontwikkeling; bevoegd tot het geven van lessen lichamelijke opvoeding in basis- en voortgezet onderwijs)
  • EHBO/ BHV
  • Ruime affiniteit met sport en onderwijs
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Een zelfstandige en proactieve (werk)houding
  • Een goede lichamelijk conditie
  • Actuele ervaring als vrijwilliger in de sport is een pré


Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Sido de Schiffart, coördinator Sportontwikkeling, tel. 058-2677964. Je sollicitatiebrief én CV stuur je vóór maandag 6 november a.s. naar bv SPORT. Bij voorkeur via het sollicitatieformulier op de website.

Gesprekken worden gepland in week 46, op maandag 13 november 2017. Een van de onderdelen in deze sollicitatieprocedure is het verzorgen van een proefles. Deze proefles wordt gepland in week 47, dinsdag 21 november a.s. In bovengenoemde vacatureperiode is rekening gehouden met een week overdracht voor en een week overdacht na het zwangerschaps- en bevallingsverlof.  

De aangestelde buurtsportcoach krijgt een (tijdelijk) dienstverband bij Tempo-Team Payrolling aangeboden voor in ieder geval bovengenoemde periode. Hierna is er kans op verlenging i.v.m. vervanging i.v.m. ouderschapsverlof en mogelijk andere vrijkomende uren, voor minimaal 8 uur in de week. Salariëring is vastgesteld in schaal 8 van de Vermo cao.

Acquisitie naar aanleiding van de getoonde vacatures op de website van bv SPORT wordt niet op prijs gesteld.

bv SPORT zoekt nieuwe commissaris
bv SPORT zoekt nieuwe commissaris - 05-10-2017

In de Raad van Commissarissen van bv SPORT ontstaat een vacature vanwege het vertrek van één van de huidige leden. Per 1 januari 2018 zijn wij daarmee op zoek naar een nieuwe commissaris.

Onze Raad van Commissarissen bestaat uit drie commissarissen. Gezien de samenstelling van de rest van de Raad zal bij gebleken gelijke geschiktheid van de beste kandidaten, de voorkeur uitgaan naar de aanstelling van een vrouwelijke commissaris.

Uitgebreide informatie over het gewenste profiel en over de rol van onze Raad van Commissarissen vindt u op onze vacaturepagina.

Op zoek naar een leuke (bij)baan?
Op zoek naar een leuke (bij)baan? - 08-09-2017

bv SPORT zoekt in verschillende functies oproepkrachten. Op zoek naar een leuke (bij)baan in een sportieve en dynamische omgeving? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer! 

 

 

Enquête: Hoe gezond is uw sportvereniging?
Enquête: Hoe gezond is uw sportvereniging? - 07-09-2017

Rokende ouders langs de lijn en alcohol en frikandellen in de kantine. Bij sommige clubs is het taboe, bij andere verenigingen heel normaal.

 

 

 

 

Hoe is dat geregeld bij de vereniging waar u of uw kind actief zijn? Samen met de NOS proberen wij dat uit te zoeken. Zou u deze korte vragenlijst in willen vullen over de sportvereniging waar u lid bent of uw kind lid is? https://nl.surveymonkey.com/r/B7LCCK3