Zwembaden

Blauwe golf
Oefenzwemmen Blauwe Golf - 25-02-2020

Let op: zaterdag 29 februari is het oefenzwemmen in zwembad de Blauwe Golf korter dan gebruikelijk. Namelijk tot 14:15 uur i.p.v 15:00 uur i.v.m personele bezetting.

Vacature | Allround zwembad medewerker
Vacature | Allround zwembad medewerker - 19-02-2020

Ben jij enthousiast, flexibel en hou jij van aanpakken? Dan zoeken wij jou! Kom een kijkje nemen bij ons zwembad tijdens de inloopmiddag en ervaar wat jij als potentiële medewerker kunt bijdragen aan bv SPORT! Onze gedreven medewerkers laten je graag zien hoe leuk het is om in onze zwembaden te werken!

 

De functie

Wij zijn voor onze zwembaden op zoek naar een enthousiaste allround zwembad medewerker. Je hebt in deze functie een uitvoerende rol en krijgt te maken met  een veelzijdigheid aan werkzaamheden, waaronder lesgeven, toezichthouden en baliewerk. Houd er rekening mee dat dit een flexibele functie betreft met een wisselend arbeidspatroon, waaronder dag, avond- en weekenddiensten.
 

Wat bieden wij?
- Een afwisselende en uitdagende baan
- Enthousiaste collega’s
- Iedere dag met plezier naar je werk
- Een baan voor 24 tot 30 uur per week

 

Praktische informatie

Datum: maandag 2 maart 2020

Tijd: Inloop: 15:30 - 16:00 uur | Rondleiding: 16:00 - 17:00 uur

Locatie: Zwembad de Blauwe Golf

 

BREZ Licentie
Licentie Nationale Raad Zwemveiligheid verlengd! - 30-01-2020

Om gelicentieerde zwemlesaanbieder van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) te zijn én te blijven, moeten we als organisatie aan een scala aan kwaliteitscriteria voldoen.
Denk hierbij aan voldoen aan alle wet- en regelgeving, goed opgeleid personeel met periodieke bijscholing, gescreend personeel in het bezit van een VOG (Verklaring omtrent Gedrag) en een gedegen en gedetailleerd zwemlesplan.

Afgelopen woensdag bezocht de regioadviseur van de NRZ onze zwembaden voor een audit.
Tijdens de steekproef is gecheckt of de zwembaden van bv SPORT nog steeds aan alle kwaliteitscriteria voldoen. We zijn weer met vlag en wimpel geslaagd voor deze audit, waarmee onze licentie weer is verlengd.
Een fijne waardering voor het zwemteam en nog belangrijker; een fijne zekerheid voor u als ouder.
Wilt u meer weten over de Licentie Nationale Zwemdiploma's? Kijk dan eens op; https://www.nrz-nl.nl/licentie-nationale-zwemdiplomas/

Zwembad It Gryn op zaterdag 11 januari 2020 gesloten
Zwembad It Gryn op zaterdag 11 januari 2020 gesloten - 08-01-2020

In verband met zwemwedstrijden is zwembad It Gryn op zaterdag 11 januari 2020 gesloten voor recreatief zwemmen.