Zwembaden

bv SPORT zoekt nieuwe Commissaris
bv SPORT zoekt nieuwe Commissaris - 07-07-2018

In de Raad van Commissarissen van bv SPORT is een vacature ontstaan vanwege het vertrek van één van de huidige leden. We zijn daarmee op zoek naar een deskundige, sportieve commissaris, met ervaring in het maatschappelijke politieke domein.

Uitgebreide informatie over het gewenste profiel van de kandidaten en over de rol van de Raad van Commissarissen binnen bv SPORT vindt u in de profielschets op onze website. Tevens kunt u hier solliciteren

Nieuwe glijbanen zijn klaar!
Nieuwe glijbanen zijn klaar! - 28-06-2018

Eindelijk is het dan zover, de nieuwe glijbanen in zwembad de Blauwe Golf zijn klaar!

Spectalucair

Maar liefst twee nieuwe glijbanen zijn erbij gekomen. Eén van de twee glijbanen is ter vervanging van de oude glijbaan en heeft een buisdiameter van 1,20 meter en heeft een oranje/blauwe kleur. De glijbaan bevat een spectaculaire cone en heeft als interactief element dat er een spetterende foto wordt gemaakt die je direct kunt delen op social media of naar jezelf kunt sturen per e-mail. 

Interactief
De tweede glijbaan is een stuk hoger, hiervoor moest de zwemtoren verhoogt worden. De diameter van deze glijbaan is 1 meter en de kleur is blauw/paars. Deze snelle glijbaan heeft een interactief scherm waarbij je een eigen thema kunt kiezen - dit thema zorgt voor spectaculaire licht- en geluidseffecten tijdens het glijden. Als het licht op groen springt verdwijn je in een supersnelle Formule 1 tunnel of in een tropische jungle. Of kies jij liever voor een relaxete glijpartij? De keuze is aan jouw. Ga met elkaar een sportieve uitdaging aan want de glijbaan houdt ook jouw snelheid bij!

Kom jij snel onze nieuwe glijbanen uittesten?

Check hier de openingstijden van de Blauwe Golf

 

 

bv SPORT zwemt mee tegen kanker!
bv SPORT zwemt mee tegen kanker! - 26-06-2018

bv SPORT zet zich graag sportief in tijdens de ELFSTEDENZWEMTOCHT

 

Maarten van der Weijden gaat van 18 tot 20 augustus meer dan 200 kilometer zwemmend afleggen en volgt daarbij de route van de elfstedentocht. Dit doet hij om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Iedereen heeft in de nabije omgeving wel iemand die te maken heeft (gehad) met deze ziekte. Omdat we zien wat dit met een mens, gezin en familie kan doen, willen wij ons hier volledig voor inzetten. 

 

Iedereen kan op een eigen manier een bijdrage leveren aan deze prestatie. Door donaties maar ook door een stuk met Maarten mee te zwemmen. Als zwemonderwijzers en personen die werkzaam zijn binnen de zwembranche, krijgen we hier  nu een unieke mogelijkheid voor! Met veel plezier zwemmen wij een stukje mee voor dit goede doel en natuurlijk ter support van de superprestatie die Maarten van der Weijden neer gaat zetten!

 

Op maandag 20 augustus zwemt het bv SPORT zwemteam het laatste stuk mee in Leeuwarden om Maarten over de finish te helpen. Jij kunt ook meehelpen door een bedrag te doneren via de onderstaande link - hiermee moedig je ons zwemteam aan én doneer je een bedrag voor onderzoek naar kanker.

 

Help het bv SPORT Zwemteam - ELFSTEDENZWEMTOCHT

 

Help je mee?

Startdata zwemlessen najaar 2018
Startdata zwemlessen najaar 2018 - 15-06-2018

Wij bieden onze zwemlessen op 3 verschillende locaties aan.
Op de volgende momenten starten er weer nieuwe zwemlessen:
Kijk hier voor meer informatie over het ZWEM-ABC bij bv SPORT!


Zwembad de Blauwe Golf
Nieuwe lessen starten op maandag 3 september tot en met vrijdag 7 september 2018

Zwembad Kalverdijkje
Nieuwe lessen starten op woensdag 5 september en vrijdag 7 september

Zwembad It Gryn
Nieuwe lessen starten op vrijdag 7 september en zaterdag 8 september

 

In Zwembad Kalverdijkje zit de zaterdaggroep helaas vol;
De volgende groep op zaterdag start op zaterdag 17 november 2018.

 

Meld je hier aan voor zwemlessen in de onderstaande zwembaden
Zwembad de Blauwe Golf en Zwembad Kalverdijkje
Zwembad It Gryn