Zwem-ABC bij bv SPORT

Startdata zwemlessen 2019

Wij bieden onze zwemlessen op 3 verschillende locaties aan. De eerstvolgende startdata zijn:


Zwembad de Blauwe Golf

Maandag 4 november

Dinsdag 5 november

Woensdag 6 november

Vrijdag 8 november

Zwembad Kalverdijkje

Woensdag 16 oktober

Vrijdag 18 oktober

Zaterdag 9 november

Zwembad It Gryn

Vrijdag 18 oktober, 14:45 en 15:45 uur

Zaterdag 26 oktober, 10:00 en 11:00 uur

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor de zwemlessen van bv SPORT? Vult u dan het inschrijfformulier van het zwembad van uw keuze in en stuur deze retour naar betreffend zwembad. Na verwerking van het inschrijfformulier ontvangt u van ons via de mail (controleer uw spam) een brief ter bevestiging. Op dit inschrijfformulier vindt u ook onze lestijden, prijzen en algemene voorwaarden terug. Wilt u weten op welke dagen er direct ruimte is om te starten met zwemles? Neemt u dan contact met ons op. 

Inschrijfformulier Kalverdijkje/ de Blauwe Golf
Inschrijfformulier It Gryn 


Opzeggen

Wilt u de overeenkomst met bv SPORT, m.b.t. het zwem-ABC, opzeggen? Vult u dan het opzegformulier in en stuur deze retour naar betreffend zwembad. 

Gratis recreatief zwemmen

Kinderen die zwemles volgen bij bv SPORT krijgen daar gratis een recreatief zwemabonnement bij. Dat betekent dat de kids onbeperkt kunnen zwemmen zolang ze les krijgen.

Daar hoort ook het oefenzwemmen bij. Tijdens het oefenzwemmen worden op diverse tijden in de zwembaden speciaal ruimte vrijgehouden om te oefenenen. 
Het oefenzwemmen dient altijd onder begeleiding van een volwassene te gebeuren, waarbij de regel is één begeleider per kind. Deze ouder/ begeleider zwemt mee met het kind. We hebben deze regel ingevoerd ten behoeve van de veiligheid. Met het oefenzwemmen willen wij u de gelegenheid bieden om optimaal te kunnen oefenen met uw kind. Oefenzwemmen is mogelijk in alle zwembaden. 

Wilt u meer weten over oefenzwemmen - hier vindt u meer informatie.