Zwem-ABC bij bv SPORT

Oefenzwemmen

Kinderen die zwemles volgen bij bv SPORT hebben de mogelijkheid om gratis te komen oefenzwemmen bij al onze zwembaden. Het oefenzwemmen dient altijd onder begeleiding van een volwassene te gebeuren, waarbij de regel is één begeleider per kind. Deze ouder/ begeleider zwemt mee met het kind. We hebben deze regel ingevoerd ten behoeve van de veiligheid. Met het oefenzwemmen willen wij u de gelegenheid bieden om optimaal te kunnen oefen met uw kind. 

Zwembad de Blauwe Golf (niveau 5 en B/C-zwemles)
Tijdens het oefenzwemmen in de Blauwe Golf kan er gebruik worden gemaakt van 1 baan in het wedstrijdbad. U kunt tijdens het oefenzwemmen gebruik maken van het aanwezige lesmateriaal. Kinderen die extra met de oefenzwemmer meekomen en die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma, dienen zwembandjes te dragen. Zij dienen daarnaast op de bank plaats te nemen. Kinderen met een zwemdiploma mogen wel meezwemmen in het wedstrijdbad. 

Tijd BG: zaterdag van 12.30 - 15.00 uur alleen bestemd voor kinderen uit niveau 5 en B/C-zwemles.
Kosten BG: voor leskinderen bv SPORT gratis, overige bezoekers betalen € 5,20.

Zwembad Kalverdijkje/ Zwembad It Gryn
Tijdens het oefenzwemmen in zwembad Kalverdijkje of It Gryn kan er gebruik worden gemaakt van het doelgroepen- en het wedstrijdbad. Hier mogen kinderen oefenen zonder bandjes.U kunt tijdens het oefenzwemmen gebruik maken van het aanwezige lesmateriaal. Kinderen die extra met de oefenzwemmer meekomen en die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma, dienen zwembandjes te dragen en mogen alleen in het doelgroepenbad zwemmen. Het kind dat komt oefenzwemmen mag in dit geval ook alleen in het doelgroepenbad oefenen. Op deze manier kan de ouder/verzorger zicht houden op beide kinderen. Kinderen met een zwemdiploma mogen meezwemmen in beide baden. 

Tijd KD: zondag van 10.30 - 12.30 uur bestemd voor kinderen uit niveau 1 t/m 5 en B/C.
Kosten KD: leskinderen bv SPORT gratis, overige bezoekers € 2,70.

Tijd IG: maandag van 18.15 - 19.00 uur alleen bestemd voor kinderen uit niveau 3 t/m 5 en B-/C zwemles en zaterdag van 13.00 - 15.00 uur bestemd voor kinderen uit niveau 1 t/m 5 en B-/C zwemles.
Kosten IG: leskinderen bv SPORT gratis, overige bezoekers € 4,50.

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor de zwemlessen van bv SPORT? Vult u dan het inschrijfformulier van het zwembad van uw keuze in en stuur deze retour naar betreffend zwembad. Na verwerking van het inschrijfformulier ontvangt u van ons via de mail (controleer uw spam) een brief ter bevestiging. Op dit inschrijfformulier vindt u ook onze lestijden, prijzen en algemene voorwaarden terug. Wilt u weten op welke dagen er direct ruimte is om te starten met zwemles? Neemt u dan contact met ons op. 

Inschrijfformulier Kalverdijkje/ de Blauwe Golf
Inschrijfformulier It Gryn 

 

Opzeggen
Wilt u de overeenkomst met bv SPORT, m.b.t. het zwem-ABC, opzeggen? Vult u dan het opzegformulier in en stuur deze retour naar betreffend zwembad. 

Zwemlessen en feestdagen/ vakanties

De zwemlessen op: Hemelvaartsdag (10 mei) en Pinkstermaandag (21 mei), worden op een ander tijdstip ingehaald. U ontvangt hierover tijdig bericht. De brieven voor Hemelvaartsdag en Pinksteren zijn hieronder te lezen.

Brief zwemles It Gryn Pinksteren
Brief zwemles Blauwe Golf Pinksteren
Brief Kalverdijkje Hemelsvaart

 

In de meivakantie loopt het dit jaar wat anders dan anders. Op zaterdag 28 april gaan de zwemlessen wel door. De 2e zaterdag, zaterdag 5 mei, zullen er geen zwemlessen gegeven worden. De meivakantie loopt daarmee, voor de zwemlessen, van maandag 30 april t/m zaterdag 5 mei.