Zwem-ABC bij bv SPORT

Lesmomenten

Wij bieden onze zwemlessen op 3 verschillende locaties aan. Op de volgende momenten starten er weer nieuwe zwemlessen:

  • Zwembad de Blauwe Golf: nieuwe lessen starten op maandag 12 februari t/m vrijdag 16 februari 2018
  • Zwembad Kalverdijkje: nieuwe lessen starten op woensdag 31 januari, vrijdag 2 februari en zaterdag 17 februari 2018
  • Zwembad It Gryn: nieuwe lessen starten op maandag 29 januari, vrijdag 2 februari en zaterdag 3 februari 2018.

 

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor de zwemlessen van bv SPORT? Vult u dan het inschrijfformulier van het zwembad van uw keuze in en stuur deze retour naar betreffend zwembad. Na verwerking van het inschrijfformulier ontvangt u van ons via de mail (controleer uw spam) een brief ter bevestiging. Op dit inschrijfformulier vindt u ook onze lestijden, prijzen en algemene voorwaarden terug. Wilt u weten op welke dagen er direct ruimte is om te starten met zwemles? Neemt u dan contact met ons op. 

Inschrijfformulier Kalverdijkje/ de Blauwe Golf
Inschrijfformulier It Gryn 

 

Opzeggen
Wilt u de overeenkomst met bv SPORT, m.b.t. het zwem-ABC, opzeggen? Vult u dan het opzegformulier in en stuur deze retour naar betreffend zwembad. 

Oefenzwemmen

Kinderen die zwemles volgen bij bv SPORT hebben de mogelijkheid om gratis te komen oefenzwemmen bij al onze zwembaden. Het oefenzwemmen dient altijd onder begeleiding van een volwassene te gebeuren, waarbij de regel is één begeleider per kind. Deze regel is er ten behoeve van de veiligheid. Met het oefenzwemmen willen wij u de gelegenheid bieden om optimaal te kunnen oefen met uw kind. 

Zwembad de Blauwe Golf (niveau 5 en B/C-zwemles)
Tijdens het oefenzwemmen in de Blauwe Golf kan er gebruik worden gemaakt van 1 baan in het wedstrijdbad. U kunt tijdens het oefenzwemmen gebruik maken van het aanwezige lesmateriaal. Kinderen die extra met de oefenzwemmer meekomen en die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma, dienen zwembandjes te dragen. Zij dienen daarnaast op de bank plaats te nemen. Kinderen met een zwemdiploma mogen wel meezwemmen in het wedstrijdbad. 

Tijd BG: zaterdag van 12.30 - 15.00 uur alleen bestemd voor kinderen uit niveau 5 en B/C-zwemles.
Kosten BG: voor leskinderen bv SPORT gratis, overige bezoekers betalen € 5,20.

Zwembad Kalverdijkje/ Zwembad It Gryn
Tijdens het oefenzwemmen in zwembad Kalverdijkje of It Gryn kan er gebruik worden gemaakt van het doelgroepen- en het wedstrijdbad. Hier mogen kinderen oefenen zonder bandjes.U kunt tijdens het oefenzwemmen gebruik maken van het aanwezige lesmateriaal. Kinderen die extra met de oefenzwemmer meekomen en die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma, dienen zwembandjes te dragen en mogen alleen in het doelgroepenbad zwemmen. Het kind dat komt oefenzwemmen mag in dit geval ook alleen in het doelgroepenbad oefenen. Op deze manier kan de ouder/verzorger zicht houden op beide kinderen. Kinderen met een zwemdiploma mogen meezwemmen in beide baden. 

Tijd KD: zondag van 10.30 - 12.30 uur bestemd voor kinderen uit niveau 1 t/m 5 en B/C.
Kosten KD: leskinderen bv SPORT gratis, overige bezoekers € 2,70.

Tijd IG: maandag van 18.15 - 19.00 uur alleen bestemd voor kinderen uit niveau 3 t/m 5 en B-/C zwemles en zaterdag van 13.00 - 15.00 uur bestemd voor kinderen uit niveau 1 t/m 5 en B-/C zwemles.
Kosten IG: leskinderen bv SPORT gratis, overige bezoekers € 4,50.