Zwem-ABC bij bv SPORT

Oefenzwemmen

Kinderen die zwemles volgen bij bv SPORT hebben de mogelijkheid om gratis te komen oefenzwemmen bij al onze zwembaden. Het oefenzwemmen dient altijd onder begeleiding van een volwassene te gebeuren, waarbij de regel is één begeleider per kind. Deze regel is er ten behoeve van de veiligheid. Met het oefenzwemmen willen wij u de gelegenheid bieden om optimaal te kunnen oefen met uw kind. 

Zwembad de Blauwe Golf (niveau 5 en B/C-zwemles)
Tijdens hef oefenzwemmen in de Blauwe Golf kan er gebruik worden gemaakt van 1 baan in het wedstrijdbad. U kunt tijdens het oefenzwemmen gebruik maken van het aanwezige lesmateriaal. Kinderen die extra met de oefenzwemmer meekomen en die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma, dienen zwembandjes te dragen. Zij dienen daarnaast op de bank plaats te nemen. Kinderen met een zwemdiploma mogen wel meezwemmen in het wedstrijdbad. 

Tijd: zaterdag van 12.30 - 15.00 uur
Kosten: voor leskinderen bv SPORT gratis, overige bezoekers betalen € 4,70

Zwembad Kalverdijkje/ Zwembad It Gryn (niveau 1 t/m 5 en B/C-zwemles)
Tijdens het oefenzwemmen in zwembad Kalverdijkje of It Gryn kan er gebruik worden gemaakt van het doelgroepen- en het wedstrijdbad. Hier mogen kinderen oefenen zonder bandjes.U kunt tijdens het oefenzwemmen gebruik maken van het aanwezige lesmateriaal. Kinderen die extra met de oefenzwemmer meekomen en die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma, dienen zwembandjes te dragen en mogen alleen in het doelgroepenbad zwemmen. Het kind dat komt oefenzwemmen mag in dit geval ook alleen in het doelgroepenbad oefenen. Op deze manier kan de ouder/verzorger zicht houden op beide kinderen. Kinderen met een zwemdiploma mogen meezwemmen in beide baden. 

Tijd Kalverdijkje: zondag van 10.30 - 12.30 uur
Kosten Kalverdijkje: leskinderen bv SPORT gratis, overige bezoekers € 2,55

Tijd It Gryn: woensdag van 16.00 - 17.00 uur en zaterdag van 13.00 - 15.00 uur
Kosten It Gryn: leskinderen bv SPORT gratis, overige bezoekers € 3,80 (2-15 jaar) of € 4,30 (v.a.16 jaar)