Leer zeilen in 5 avonden

09-04-2019

Leer zeilen in 5 avonden

Lekker in de frisse lucht en op het water! Genieten! Wil jij ook (leren) zeilen? Heb je een verstandelijke handicap? En ben je 16 jaar of ouder? In een cursus van vijf avonden leer je de basis van het zeilen!

 

Je kunt je tot en met 3 mei 2019 inschrijven via www.sportfryslan.nl/g-zeilen.

 

Meer weten? Download dan hier de flyer.

Prijswinnaars vlogchallenge

04-04-2019

Kindcentrum Trianova wint vlogchallenge van bv SPORT

Kindcentrum Trianova uit Leeuwarden kreeg op donderdag 4 april 2019 een waardebon van € 200,, te besteden bij Decathlon Leeuwarden, uitgereikt door Silvan de Vries, kinderburgemeester van de gemeente Leeuwarden. Zij wonnen hiermee de eerste prijs bij de vlogchallenge die bv SPORT eerder uitschreef in het kader van de Week voor de Gezonde Jeugd van 11 t/m 15 maart 2019.

 

De tweede prijs ging naar IKC Aventurijn, zij wonnen daarmee een waardebon van € 150,- en de derde prijs, een waardebon van € 100 ging naar de Sint Thomasschool. Er werden tien vlogs ingestuurd, waaruit een deskundige jury een keuze maakte. “Het was een lastige keuze, alle inzendingen zijn leuk, creatief én laten goed zien wat de school doet om kinderen meer te laten bewegen, maar we moesten toch kiezen!” aldus de jury.

 

“Kindcentrum Trianova heeft gewonnen omdat ze hebben laten zien dat de hele school in beweging is, van de kleuters tot en met groep 8. En niet alleen op het plein, maar ook tijdens de reken- en taallessen zijn ze in beweging. Super!”

Voor OBS De Wester en Leeuwarder Schoolvereniging was er een eervolle vermelding. Zij gingen naar huis met een flag football set van de Decathlon.

Cruyff Court Vuurdoornstraat Leeuwarden wordt gerenoveerd

01-04-2019

Cruyff Court Vuurdoornstraat Leeuwarden wordt gerenoveerd

Vanaf vandaag (maandag 1 april) tot en met vrijdag 5 april wordt het Cruyff Court aan de Vuurdoornstraat in Leeuwarden gerenoveerd. Het Court kan daarom de komende week niet gebruikt worden. Als alles volgens plan verloopt, kun je vanaf 6 april weer volop gebruik maken van het Cruyff Court.