Doelgroepenbad Blauwe Golf 15 t/m 18 juli gesloten

10-07-2019

Doelgroepenbad Blauwe Golf 15 t/m 18 juli gesloten

Het doelgroepenbad in de Blauwe Golf is van maandag 15 tot en met donderdag 18 juli gesloten in verband met onderhoud.

 

Je bent van harte welkom om te komen zwemmen in ons recreatiebad, wedstrijdbad en instructiebad. Kijk voor de actuele openingstijden in de zomervakantie op de pagina met openingstijden tijdens de zomervakantie

Openingstijden Zomervakantie

08-07-2019

Openingstijden Zomervakantie

Vanaf zaterdag 13 juli gelden voor zwembad de Blauwe Golf, zwembad It Gryn en zwembad Kalverdijkje de openingstijden voor de zomervakantie. Je vindt de openingstijden zomervakantie hier.

Feestelijke heropening Cruyff Court

02-07-2019

Feestelijke heropening Cruyff Court

Op woensdag 3 juli wordt het Cruyff Court aan de Gaspeldoornstraat in Leeuwarden feestelijk heropend. Het voetbalveld in de wijk Heechterp Schieringen is grondig opgeknapt.

Wethouder Hilde Tjeerdema opent het Cruyff Court om 13.30 uur. Als onderdeel van het re-openingsfeest dat Cambuur Verbindt en bv SPORT organiseren, worden er clinics gegeven onder leiding van spelers van Cambuur . Ook wordt het sociaal convenant ondertekend door alle betrokken partijen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

10 jaar lang maakten jongeren dagelijks gebruik van het Cruyff Court en vonden er diverse activiteiten plaats. Scholen, wijkbewoners, speeltuinvereniging, buurtsportcoaches van bv SPORT, jongerenwerkers van Amaryllis, Cambuur Verbindt en het Marokkaans Religieus Centrum benutten enthousiast de mogelijkheden van het Cruyff Court. Het Cruyff Court is van en voor iedereen! Begin 2019 werd het tijd voor een grondige renovatie van het court. Zo zijn nieuwe borden geplaatst en is een compleet nieuw kunstgrasveld gelegd dat is ingestrooid met zand. Het court is klaar voor de volgende 10 jaar.

Wedstrijdbad Blauwe Golf donderdag 4 juli geopend tot 14:45 uur

02-07-2019

Wedstrijdbad Blauwe Golf donderdag 4 juli geopend tot 14:45 uur

In verband met een extra afzwemmoment voor het diplomazwemmen is het wedstrijdbad van zwembad De Blauwe Golf donderdag 4 juli aanstaande geopend tot 14:45 uur.

Wij danken u voor uw begrip.