Rookvrij - logo

10-12-2018

Is jouw sportclub al Rookvrij?

 

Wij streven ernaar om alle
accommodaties rookvrij te maken.


 

Rookvrij in Leeuwarden

Wij hebben een duidelijk standpunt: Kinderen laten opgroeien in een rookvrije omgeving en zo meehelpen aan een rookvrije generatie. Zien roken, doet roken. Iedere week raken honderden kinderen in ons land verslaafd aan roken. Rookvrije sportterreinen dragen bij aan een rookvrije generatie. Daarom hebben de gemeente Leeuwarden en bv SPORT niet alleen voor rookvrije gebouwen gekozen maar ook voor rookvrije sportterreinen. De sportaccommodaties van bv SPORT zijn een plek waar kinderen en volwassenen kunnen sporten en bewegen, een plek waar men kan werken aan een gezonde leefstijl. Niet-roken hoort ook bij een gezonde leefstijl, bovendien gaan roken en sporten wat ons betreft niet samen.

Bv SPORT heeft onder andere in en rondom de door haar beheerde en geëxploiteerde sport-accommodaties rookvrije zones ingesteld. De rookvrije zones zijn te herkennen aan blauwe boordjes "Rookvrije Generatie".

In Leeuwarden hebben een aantal clubs het voortouw genomen door volledig rookvrij te worden. 

Onderstaande sportclubs zijn geheel rookvrij!

- VV WWS - Wirdum

- C.V.V. Blauw Wit '34

- F.V.C

- L.A.C. Frisia 1883

- Rugbyclub Greate Pier

- MHCL Hockeyclub

 

bv SPORT biedt hulp bij het rookvrij maken van jouw sportvereniging. Heb je hulp nodig om dit initiatief op te zetten of aan te kaarten binnen jouw vereniging? Of ben je al verder en wil je draagvlak crëeren binnen jouw sportclub? Wij kunnen helpen! Neem voor meer informatie contact op met Sido de Schiffart.
 

 

Samen gaan we voor een Rookvrije Generatie!

 

 

Rookvrij Kinderspel

Geef aan dat jij jouw sportvereniging rookvrij wil hebben op rookvrij.nl.
Zo kan iedereen zien dat er behoefte is aan bescherming van kinderen tegen de verleiding om te gaan roken en tabaksrook. Inmiddels is er al ruim 50.000 keer getekent voor een rookvrije sportclub en speelplaats.

 

Jij kan ook tekenen!

 

Lees het verhaal van Thijn. Hij maakt er werk van om zijn sportclub rookvrij te maken!

Kalverdijkje

27-11-2018

Bijeenkomst Sportbeleid gemeente Leeuwarden

Met ingang van 2018 zijn de gemeenten Littenseradiel en Leeuwarderadeel onderdeel geworden van de gemeente Leeuwarden. Voor (sport)verenigingen die zijn toegevoegd aan de gemeente Leeuwarden gelden nu de regels die binnen de gemeente Leeuwarden gehanteerd worden. Daarnaast vindt er in 2019 een aantal veranderingen plaats in het sportbeleid van de gemeente. Om de nieuwe regels en het sportbeleid toe te lichten organiseert bv SPORT in samenwerking met de gemeente Leeuwarden een informatiebijeenkomst op donderdag 13 december.
 

De volgende onderwerpen worden deze avond behandeld:

  •     Veranderingen in subsidies en lasten voor sportverenigingen
  •     Onderzoek tarievenstelstel voor het gebruik van accommodaties 
  •     Gemeentelijk sportbeleid en de inzet van buurtsportcoaches
  •     Rookvrije sportaccommodaties

Zit u in het bestuur of bent u anderzijds betrokken bij een sportvereniging of bent u geïnteresseerd in de beweegreden achter de besluitvorming of heeft u daar vragen over?
 

Dan bent u van harte uitgenodigd om de bij de informatiebijeenkomst aanwezig te zijn. 

Week van de Opvoeding

01-10-2018

Week van de Opvoeding 2018

Opvoeden is samenspel

 

Deze week is het de week van de opvoeding. Het thema van deze achte editie is: "Opvoeden is Samenspel." Het opvoeden van een kind is een samenspel tussen kind, ouders, verzorgers en professionals. Ieder met een eigen invulling over het opvoeden van een kind. Tijdens de week van de opvoeding worden er verschillende activiteiten georganiseerd waarin opvoeden central staat. Deelname aan alle activiteiten is gratis.

 

Na de week van de opvoeding staan er ook een aantal interssante activiteiten gepland.

 

Informatie over het thema en alle activiteiten die worden georganiseerd zijn hier te lezen in de OPVOEDKRANT

 

bv SPORT heeft hierin ook een bijdrage. Het thema dat wij aankaarten is Grensoverschrijdend Gedrag binnen sportverenigingen. De insteek hierbij het herkennen én voorkomen van dit soort gedrag binnen de sportvereniging. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 75% van de Nederlanders tenminste één keer te maken heeft gehad met grensoverschrijdend gedrag. Tijdens deze bijscholing/cursus leer je hoe je dit gedrag, al in een vroeg stadium, herkent en hoe je met mensen die dit gedrag vertonen omgaat. 

De cursus wordt gegeven op donderdag 25 oktober 2018 van 19.00 uur tot 22.00 uur  in Sportcomplex Kalverdijkje.
De cursus wordt gegeven door Bert Bode, Karin de Bruin en Henriët van der Weg.

Kijk voor alle informatie over de cursus op de website van sportopleidingen.nl

Zwem4daagse BG banner

17-08-2018

Zwem4Daagse zwembad De Blauwe Golf

ZWEM4DAAGSE - 27 - 31 AUGUSTUS 2018

 

De Zwem4Daagse komt naar Zwembad De Blauwe Golf. De laatste week van Augustus staat in het teken van sportief baantjes trekken en stempels verzamelen! Sluit jij je vakantie zwemmend af?

 

Kun jij deze sportieve uitdaging aan en zwem jij 250 of 500 meter? Dan verdien je een oorkonde als bewijs dat jij deze sportieve prestatie aankan.

 

Als je deelneemt aan de Zwem4Daagse kun je ook nog eens volop genieten van de nieuwe glijbanen en natuurlijk de rest van het zwembad.

 

🔷🔷AANMELDEN🔷🔷
Aanmelden voor de Zwem4Daagse kan bij de balie van Zwembad De Blauwe Golf - hier kun je een inschrijfkaart ophalen en weer inleveren.

 

🔷🔷KOSTEN🔷🔷
Kosten voor deelname voor de hele week zijn €12,50. Dit is inclusief entree tot het zwembad.

 

🔷🔷AFSTANDEN🔷🔷
250 meter
500 meter

 

🔷🔷TIJDSCHEMA🔷🔷
Maandag t/m vrijdag:
Start 16:00 uur
Finish: 18:00 uur

 

🔷🔷MEER INFO🔷🔷
T: 058-2131001
E: blauwegolf@bvsport.nl
F: https://www.facebook.com/events/767920053547219/

Walking Football: Lopend voetballen voor de 60+ers!

09-07-2018

Walking Football: Lopend voetballen voor de 60+ers!

Gezond en vitaal blijven voor ouderen is belangrijk! Voetbal is een goede manier om goed in beweging te blijven. 

 

"Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren"

 

Met dat uitgangspunt is het project Walking Football opgezet door de KNVB. Een nieuwe voetbalvorm voor de 60-plusser die op hun oude dag nog lekker van een potje voetbal wil genieten. Walking Football wordt gespeeld op een kwart veld. De hele wedstrijd gebeurt in wandeltempo, rennen is dan ook niet toegestaan. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. 

Met Walking Football kun je een leven lang van voetbal genieten. Ben je graag in beweging en lijkt voetballen daar de geschikte manier voor, kom dan eens een kijkje nemen bij de introductiedag van Walking Football in Cornjum.

Op vrijdag 7 september om 9:30 uur bij voetbalclub D.T.D. in Cornjum is een eerste kennismaking. 

Na de eertste kennismaking in Cornjum volgen bij deze verenigingen 20 trainingen. Aanmelden kan bij de onderstaande verenigingen of via info@frieschevoetbalacademie.nl.

D.T.D Cornjum
v.v. Beetgum Beetgum
L.A.C. Frisia Leeuwarden
S.C. Stiens Stiens
Wykels Hallum

 

Walking Football is een samerwerking van:

S.C. Cambuur, Sport Fryslân, Nationaal Ouderen Fonds, Friesche Voetbal Academie, European Sports for All Games, KNVB, bv SPORT

Nieuwe glijbanen zijn klaar!

28-06-2018

Nieuwe glijbanen zijn klaar!

Eindelijk is het dan zover, de nieuwe glijbanen in zwembad de Blauwe Golf zijn klaar!

Spectaculair

Maar liefst twee nieuwe glijbanen zijn erbij gekomen. Eén van de twee glijbanen is ter vervanging van de oude glijbaan en heeft een buisdiameter van 1,20 meter en heeft een oranje/blauwe kleur. De glijbaan bevat een spectaculaire cone en heeft als interactief element dat er een spetterende foto wordt gemaakt die je direct kunt delen op social media of naar jezelf kunt sturen per e-mail. 

Interactief
De tweede glijbaan is een stuk hoger, hiervoor moest de zwemtoren verhoogt worden. De diameter van deze glijbaan is 1 meter en de kleur is blauw/paars. Deze snelle glijbaan heeft een interactief scherm waarbij je een eigen thema kunt kiezen - dit thema zorgt voor spectaculaire licht- en geluidseffecten tijdens het glijden. Als het licht op groen springt verdwijn je in een supersnelle Formule 1 tunnel of in een tropische jungle. Of kies jij liever voor een relaxete glijpartij? De keuze is aan jouw. Ga met elkaar een sportieve uitdaging aan want de glijbaan houdt ook jouw snelheid bij!

Kom jij snel onze nieuwe glijbanen uittesten?

Check hier de openingstijden van de Blauwe Golf

 

 

bv SPORT zwemt mee tegen kanker!

26-06-2018

bv SPORT zwemt mee tegen kanker!

bv SPORT zet zich graag sportief in tijdens de ELFSTEDENZWEMTOCHT

 

Maarten van der Weijden gaat van 18 tot 20 augustus meer dan 200 kilometer zwemmend afleggen en volgt daarbij de route van de elfstedentocht. Dit doet hij om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Iedereen heeft in de nabije omgeving wel iemand die te maken heeft (gehad) met deze ziekte. Omdat we zien wat dit met een mens, gezin en familie kan doen, willen wij ons hier volledig voor inzetten. 

 

Iedereen kan op een eigen manier een bijdrage leveren aan deze prestatie. Door donaties maar ook door een stuk met Maarten mee te zwemmen. Als zwemonderwijzers en personen die werkzaam zijn binnen de zwembranche, krijgen we hier  nu een unieke mogelijkheid voor! Met veel plezier zwemmen wij een stukje mee voor dit goede doel en natuurlijk ter support van de superprestatie die Maarten van der Weijden neer gaat zetten!

 

Op maandag 20 augustus zwemt het bv SPORT zwemteam het laatste stuk mee in Leeuwarden om Maarten over de finish te helpen. Jij kunt ook meehelpen door een bedrag te doneren via de onderstaande link - hiermee moedig je ons zwemteam aan én doneer je een bedrag voor onderzoek naar kanker.

 

Help het bv SPORT Zwemteam - ELFSTEDENZWEMTOCHT

 

Help je mee?

Startdata zwemlessen najaar 2018

15-06-2018

Startdata zwemlessen najaar 2018

Wij bieden onze zwemlessen op 3 verschillende locaties aan.
Op de volgende momenten starten er weer nieuwe zwemlessen:
Kijk hier voor meer informatie over het ZWEM-ABC bij bv SPORT!


Zwembad de Blauwe Golf
Nieuwe lessen starten op maandag 3 september tot en met vrijdag 7 september 2018

Zwembad Kalverdijkje
Nieuwe lessen starten op woensdag 5 september en vrijdag 7 september

Zwembad It Gryn
Nieuwe lessen starten op vrijdag 7 september en zaterdag 8 september

 

In Zwembad Kalverdijkje zit de zaterdaggroep helaas vol;
De volgende groep op zaterdag start op zaterdag 17 november 2018.

 

Meld je hier aan voor zwemlessen in de onderstaande zwembaden
Zwembad de Blauwe Golf en Zwembad Kalverdijkje
Zwembad It Gryn

 

Zwem4daagse Zwembad It Gryn

15-06-2018

Zwem4daagse Zwembad It Gryn

Zwem4Daagse 

Wil jij alleen of samen met je hele familie een sportieve uitdaging aangaan?
Zwem dan mee van 9 - 13 juli  aan de Zwem4Daagse in Zwembad It Gryn in Stiens!

Tijdens de Zwem4Daagse zijn er verschillende superleuke acitiviteiten. Kun jij 250 meter per dag zwemmen en weet je elke dag jouw stempel te scoren? Dan verdien je aan het einde een mooie oordekonde en een echte medaille als bewijs van je prestatie.

Er worden superleuke activiteiten en clincins georganiseerd tijdens deze sportieve dagen. Wat dat zijn hoor je in de komende weken! Als je meedoet aan de Zwem4Daagse krijg je ook nog eens de hele week GRATIS toegang tot het zwembad en het buitenbad! Kinderen, volwassenen en families kunnen allemaal meedoen om deze sportieve prestatie te halen!

Hou onze facebookpagina goed in de gaten voor het laatste nieuws rondom de Zwem4Daagse!

Aanmelden voor de activiteiten kan op de onderstaande manieren:
Kom even langs en meld je aan in het zwembad!
Mail naar itgryn@bvsport.nl

Bel naar It Gryn: 058-2572400

 

Activiteiten
Dinsdagavond 10 juli
Takostu optreden - Showband uit stiens

Woensdag 11 juli
Buikschuifbaan

Snorkelclinic
Maximaal 12 kinderen per les
Les 1: 14.00 uur - 15.00 uur
Les 2: 15:00 uur - 16:00 uur

Donderdag 12 juli
Buikschuifbaan

Vrijdag 13 juli
Buikschuifbaan
DISCO! - 18:00 uur - 20:30 uur

Tijdschema (elke dag)
8:00 - 11:00 - Volwassen Zwem4Daagse
14:00 - 17:00 - Superleuke, spannende en uitdagende clinics en activiteiten voor iedereen
18:00 - 20:30 - Kids Zwem4Daagse

Kosten
€12,50  - inclusief onbeperkt toegang tot het zwembad voor de hele week 

Afstanden
250 meter per dag
500 meter per dag

Aanmelden
Aanmelden kan bij Zwembad It Gryn in Stiens - bij de balie kun je een inschrijfkaart halen en weer inleveren

 

 

Samenwerken aan een rookvrije generatie in Leeuwarden

01-06-2018

Samenwerken aan een rookvrije generatie in Leeuwarden

Samenwerken aan een rookvrije generatie

 

Op 31 mei 2018 is het convenant ‘Samenwerken aan een rookvrije generatie in Leeuwarden’ ondertekend. Naast bv SPORT hebben de volgende organisaties de pen gepakt: Veiligheidsregio Fryslân, De Friesland Zorgverzekeraar, Gemeente Leeuwarden, Jeugdhulp Friesland, Medisch Centrum Leeuwarden, RUG Campus Fryslân, Sportclub Cambuur, Verslavingszorg Noord Nederland en organisaties in het primair-, voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs.

Het convenant vormt een basis voor organisaties om kinderen zo min mogelijk in aanraking te laten komen met roken. Met dit convenant wordt ernaar gestreefd dat:

  1. Elk kind in de gemeente Leeuwarden vanaf januari 2020 rookvrij kan opgroeien.
  2. Voor medewerkers, vrijwilligers, leden en bezoekers niet-roken de norm is op terreinen en in de gebouwen van de ondertekenaars.
  3. Medewerkers zich bewust zijn van hun voorbeeldfunctie, vooral als ze met kinderen in aanraking komen.
  4. Daar waar gewenst medewerkers worden gemotiveerd te stoppen met roken en dat er ondersteuning voor is.
  5. De samenwerkende organisaties zich inspannen om kennis en ervaringen te delen en zich gezamenlijk committeren aan het uitbannen van roken.

Door de bundeling van krachten worden meer dan 10.000 medewerkers en zo’n 50.000 scholieren en studenten in Leeuwarden en omstreken bereikt. Daarmee draagt de ondertekening bij aan de maatschappelijke beweging ‘Rookvrije generatie’.

Wij hebben als doel binnen dit convenant om alle sportvelden en accommodaties die in ons beheer zijn rookvrij te krijgen. Daarmee zijn we begonnen bij onze hoofdvestiging en de zwemabaden, deze locaties zijn al rookvrij. Ook hebben vier voetbalclubs in de gemeente Leeuwarden toegezegd om hun sportterrein rookvrij te maken. Dit zijn FVC en Blauw Wit '34 op het Wiardacomplex, LAC Frisia op de Magere Weide en SC Stiens. Wij hopen dat deze sportclubs als voorbeeld dienen om ook de andere sportcomplexen rookvrij te krijgen. Zo dragen wij ons steentje bij aan een rookvrije generatie - een generatie waarin kinderen rookvrij kunnen opgroeien.

 

 

Aanbieding! De hele zomer zwemmen voor slechts €55!

29-05-2018

Aanbieding! De hele zomer zwemmen voor slechts €55!

De HELE ZOMER zwemmen in DRIE ZWEMBADEN voor slechts €55,-!

 

Speciaal in de maand juni kun je bij bv SPORT het zomer (kwartaal) abonnement afsluiten voor maar €55,- in plaats van €62,50! 

 

Haal hier je zomerabonnement!

 

Het abonnement kun je gebruiken in maar liefst drie zwembaden!

Zin om lekker buiten te zwemmen met mooi weer? Dan kun je naar Zwembad It Gryn in Stiens!
Nieuwe glijbanen ontdekken of de golven trotseren dan kun je terecht in Zwembad De Blauwe Golf!
Rustig baantjes trekken om lekker sportief te zwemmen, dat kan in het 25 meter-bad van Klaverdijkje!

 

Kijk hier voor de actuele openingstijden van de zwembaden 

 

Kijk hier voor meer informatie over de drie zwembaden!

 

Deze actie is inmiddels afgelopen

 

 

 

 

Glijbaan zwembad de Blauwe Golf v.a. 5 maart gesloten

05-03-2018

Glijbaan zwembad de Blauwe Golf v.a. 5 maart gesloten

I.v.m. de realisatie van 2 nieuw spectaculaire glijbanen bij zwembad de Blauwe Golf, is de oude glijbaan v.a. 5 maart 2018 gesloten.

Onze excuses voor het ongemak. 

Cursus Algemene Verordening Gegevensbescherming Leeuwarden/ Heerenveen

01-03-2018

Cursus Algemene Verordening Gegevensbescherming Leeuwarden/ Heerenveen

Op 25 mei 2018 wordt de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht. In deze nieuwe privacywet staat dat bedrijven, overheden maar ook vrijwilligersorganisaties precies moeten bijhouden welke gegevens ze verzamelen, waarom en hoe lang. Ook de verenigingen in Friesland moeten de komende maanden inspanningen verrichten om klaar te zijn voor deze wet.

De AVG heeft een tweeledig doel: bewustwording van de risico’s die onzorgvuldig omgaan met persoonsgegevens met zich meebrengt en maatregelen vragen van alle instanties die persoonsgegevens opslaan of verwerken. De wet zal worden gehandhaafd door de Autoriteit Persoonsgegevens. Enerzijds zullen zij controles uitvoeren, maar anderzijds ook maatregelen nemen als er een data-lek heeft plaatsgevonden terwijl de betrokken organisatie buiten de vastgelegde procedures heeft gehandeld. Er is bestuurdersaansprakelijkheid en de boetes zijn fors.

Sport Fryslân vindt het belangrijk dat persoonsgegevens bij sportverenigingen in goede handen zijn en organiseert daarom een cursus om de verenigingen ‘AVG-proof’ te maken. We maken daarbij gebruik van een door de Stichting AVG Verenigingen ontwikkelde online tool en laten u door een expert begeleiden.

Omschrijving

Tijdens deze korte, praktische en resultaatgerichte cursus van 2 avonden, wordt er de eerste avond met name ingegaan op de noodzaak en theorie van de wetgeving. De tweede avond worden de puntjes op de ‘i’ gezet m.b.t. de uitvoering van de benodigde acties.

Resultaat

Na de 2 avonden zijn alle deelnemende verenigingen ‘AVG-proof’ en ontvangen zij, als zij hun huiswerk hebben gedaan, een verklaring waarmee zij aangeven welke acties zij hebben gedaan om aan deze inspanningswet te voldoen.

Data en Locatie

Heerenveen: dinsdag 20 maart en woensdag 30 mei 2018
Leeuwarden: dinsdag 29 mei  en dinsdag 26 juni 2018

Voor wie?

Bestuurders van (sport)verenigingen

Trainer(s)

AVG-specialist

Cursusmateriaal

AVG online Tool   

Aanmelden kan via: https://www.vrijwilligersacademiefryslan.nl/trainings/algemene-verordening-gegevensbescherming/ 

zwembad It Gryn zaterdagmiddag 3 februari gesloten

31-01-2018

zwembad It Gryn zaterdagmiddag 3 februari gesloten

In verband met zwemwedstrijden van Scouting Fryslân is zwembad It Gryn op zaterdag 3 februari a.s., van 13.00 - 17.00 uur, gesloten voor het recreatief zwemmen. De zwemlessen op zaterdagochtend gaan wel gewoon door. 

Vervanging plc-besturing golfslagmachine zwembad de Blauwe Golf

16-01-2018

Vervanging plc-besturing golfslagmachine zwembad de Blauwe Golf

Op donderdag 18 en vrijdag 19 januari a.s. zal de plc-besturing van de golfslagmachine in zwembad de Blauwe Golf vervangen worden. 

Voor bezoekers van de Blauwe Golf betekent dit het volgende. Op donderdag 18 januari zullen er geen golven en in beperkte mate attracties zijn in het recreatiebad. Op vrijdag 19 januari wordt de plc- en golfslagbesturing opnieuw ingeregeld. In de loop van de dag zullen de attracties en golven weer aangezet worden. Dit in overleg met de aanwezige toezichthouders. 

Onze excuses voor de eventuele overlast die u hiervan kunt ondervinden. 

 

Badminton toernooi 2018

09-01-2018

Geef jouw school op voor het Gemeente Leeuwarden Badminton toernooi op 7 februari 2018!

Samen met LBC (Leeuwarder Badminton Club), BC Raak’m uit Grou en BC Stiens worden voorafgaand aan het toernooi badmintonclinics aangeboden op de basisscholen en mogen de kinderen bij de clubs meetrainen. Hierdoor worden ze optimaal voorbereid. De wedstrijdregels worden iets aangepast zodat beginnende badmintonners ook mee kunnen doen.

Vrijwilligers en materialen worden door de beide badmintonclubs geleverd en ook de Yonex Kids games (spelvormen van badminton) zullen weer een onderdeel van het toernooi vormen, zodat er naast inspanning ook ontspanning is. Voor onder andere het winnende koppel en de winnende school is er een prijs. Wil je mee doen? Geef je dan op via je school en kom kennismaken met badminton.

Scholen in Leeuwarden kunnen voor in de maand januari / eerste week februari een clinic aanvragen. In plaats van een reguliere gymles, geeft LBC dan een clinic bij jou op school!

Dus zit jij in groep 7 of 8 en wil jij clinic bij jou op school, geef dit dan aan bij je meester of juf. Hij / zij kan dan mailen naar: lbc_ccp@hotmail.com om de school aan te melden. Daarnaast organiseren de drie clubs clinics bij de clubs zelf. Alle scholen hebben hier een mail over ontvangen.

Het toernooi vindt plaats op woensdagmiddag 7 februari van 15.00 uur tot 17.30 uur in de sporthal van het Friesland College te Leeuwarden (Julianalaan 97). Zien wij je dan? Toeschouwers zijn uiteraard ook welkom!

Badminton toernooi 2018

09-01-2018

Geef jouw school op voor het Gemeente Leeuwarden Badminton toernooi op 7 februari 2018!

Samen met LBC (Leeuwarder Badminton Club), BC Raak’m uit Grou en BC Stiens worden voorafgaand aan het toernooi badmintonclinics aangeboden op de basisscholen en mogen de kinderen bij de clubs meetrainen. Hierdoor worden ze optimaal voorbereid. De wedstrijdregels worden iets aangepast zodat beginnende badmintonners ook mee kunnen doen.

Vrijwilligers en materialen worden door de beide badmintonclubs geleverd en ook de Yonex Kids games (spelvormen van badminton) zullen weer een onderdeel van het toernooi vormen, zodat er naast inspanning ook ontspanning is. Voor onder andere het winnende koppel en de winnende school is er een prijs. Wil je mee doen? Geef je dan op via je school en kom kennismaken met badminton.

Scholen in Leeuwarden kunnen voor in de maand januari / eerste week februari een clinic aanvragen. In plaats van een reguliere gymles, geeft LBC dan een clinic bij jou op school!

Dus zit jij in groep 7 of 8 en wil jij clinic bij jou op school, geef dit dan aan bij je meester of juf. Hij / zij kan dan mailen naar: lbc_ccp@hotmail.com om de school aan te melden. Daarnaast organiseren de drie clubs clinics bij de clubs zelf. Alle scholen hebben hier een mail over ontvangen.

Het toernooi vindt plaats op woensdagmiddag 7 februari van 15.00 uur tot 17.30 uur in de sporthal van het Friesland College te Leeuwarden (Julianalaan 97). Zien wij je dan? Toeschouwers zijn uiteraard ook welkom!

Badminton toernooi 2018

09-01-2018

Geef jouw school op voor het Gemeente Leeuwarden Badminton toernooi op 7 februari 2018!

Samen met LBC (Leeuwarder Badminton Club), BC Raak’m uit Grou en BC Stiens worden voorafgaand aan het toernooi badmintonclinics aangeboden op de basisscholen en mogen de kinderen bij de clubs meetrainen. Hierdoor worden ze optimaal voorbereid. De wedstrijdregels worden iets aangepast zodat beginnende badmintonners ook mee kunnen doen.

Vrijwilligers en materialen worden door de beide badmintonclubs geleverd en ook de Yonex Kids games (spelvormen van badminton) zullen weer een onderdeel van het toernooi vormen, zodat er naast inspanning ook ontspanning is. Voor onder andere het winnende koppel en de winnende school is er een prijs. Wil je mee doen? Geef je dan op via je school en kom kennismaken met badminton.

Scholen in Leeuwarden kunnen voor in de maand januari / eerste week februari een clinic aanvragen. In plaats van een reguliere gymles, geeft LBC dan een clinic bij jou op school!

Dus zit jij in groep 7 of 8 en wil jij clinic bij jou op school, geef dit dan aan bij je meester of juf. Hij / zij kan dan mailen naar: lbc_ccp@hotmail.com om de school aan te melden. Daarnaast organiseren de drie clubs clinics bij de clubs zelf. Alle scholen hebben hier een mail over ontvangen.

Het toernooi vindt plaats op woensdagmiddag 7 februari van 15.00 uur tot 17.30 uur in de sporthal van het Friesland College te Leeuwarden (Julianalaan 97). Zien wij je dan? Toeschouwers zijn uiteraard ook welkom!