Combifunctionaris Sport en Onderwijs

Combifunctionaris Sport en Onderwijs

Combifunctionarissen Sport en Onderwijs (32 uur)

Sport brengt mensen in beweging. Als bv SPORT willen we dit zo goed mogelijk stimuleren en faciliteren. Het is ons doel om iedereen in de gemeente Leeuwarden met plezier te laten bewegen, zodat we samen blij van sport worden.

bv SPORT is voor haar afdeling sportontwikkeling op zoek naar meerdere kandidaten voor de functie Combifunctionaris Sport en Onderwijs.

Heb jij een eerstegraads lesbevoegdheid en wil jij werken bij dé organisatie die beweging stimuleert, faciliteert en leuk maakt? Lees dan snel verder!

Vacatureomschrijving

In deze combinatiefunctie ben je voor een groot deel van je uren actief in het (basis)onderwijs en geef je op verschillende scholen gymles aan de groepen 1 t/m 8. Voor je andere uren ben je actief als buurtsportcoach in een eigen deel van de gemeente Leeuwarden en zorg je voor verbinding tussen de buurt, het onderwijs en sport.

Dit ga je doen:

  • Als Combifunctionaris Sport en Onderwijs wordt je ingezet op diverse basisscholen in de gemeente Leeuwarden.
  • Als buurtsportcoach ben je de verbindende factor tussen de wijk, het onderwijs en de sport. Je neemt hierin een adviserende en coördinerende rol.
  • Je bent in staat om, samen met derden, voor jouw gebied een passend sport- en beweegaanbod te realiseren, uit te laten voeren en hiervoor actief deelnemers te werven.
  • Je hebt het in de vingers om een uitvoeringsplan en budgetvoorstel te schrijven.

Wat breng je mee?

• Je hebt een afgeronde ALO-, PABO-, of sportkunde opleiding. De lesbevoegdheid voor het geven van gymlessen is een vereiste.
• Je bent in het bezit van EHBO of BHV (eventueel is dit ‘in-company’ te behalen).
• Als vakdocent heb je een ruime affiniteit met sport, het onderwijs en het stimuleren van een gezonde leefstijl.
• Jouw conditie is op peil.
• Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
• Als vakdocent kan jij zelfstandig werken; je hebt een proactieve werkhouding.
• Je beschikt over een rijbewijs.

Wat krijg je van ons?

Je krijgt van ons een sportieve baan waarin de ruimte is om te groeien. Samen worden we blij van sport! Daarom schuif je periodiek aan bij de intervisies met je collega’s. Je komt terecht in een omgeving met gedreven sportprofessionals. Denk aan buurtsportcoaches, vakleerkrachten en buurtgezondheidscoaches.

De salariëring van deze functie is vastgesteld in schaal 8 van de CAO Vermo, met daarbovenop 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Je krijgt van ons ook aanvullende (secundaire) regelingen zoals een sportvergoeding.

Ben jij de combifunctionaris die wij zoeken?
We zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet!
Solliciteren kan via het sollicitatieformulier onder aan deze pagina of rechtstreeks via vacatures@bvsport.nl

Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij Sido de Schiffart, coördinator Sportontwikkeling, tel. 058 267 7964 of via e-mail s.deschiffart@bvsport.nl

Sollicitatieformulier
Privacyverklaring
Maximale uploadgrootte: 33.55MB
Maximale uploadgrootte: 33.55MB