Van 16 juli tot en met 26 augustus is het zomervakantie. Er zijn dan ruimere openingstijden in zwembad de Blauwe Golf en It Gryn en alle zwemlessen en -activiteiten vervallen in deze periode. Vanaf zaterdag 27 augustus starten de zwemlessen en -activiteiten weer.

Vacature stage Communicatie


Stage communicatie

Sport brengt mensen in beweging. Daarom willen we als bv SPORT dit zo goed mogelijk stimuleren en faciliteren in de gemeente Leeuwarden. Ons doel is om iedereen met plezier te laten bewegen, zodat we samen blij van sport worden.

Ben jij op zoek naar een sportieve (afstudeer)stage? Dan zoeken we jou! Vanaf september hebben wij namelijk een bureau vrij op de afdeling communicatie en bieden wij een creatieve én sportieve stageplek aan.

Als stagiair communicatie werk je mee aan alle interne- en externe communicatiemiddelen. Voor jou kent social media geen geheimen, je bent dol op het schrijven van tekst en vindt het leuk om alle kneepjes van het communicatievak te leren.

Bij ons krijg je de ruimte om mee te denken over de vertaling van onze merkwaarden. Tegelijkertijd werk je actief mee aan het opmaken van communicatie uitingen. Wellicht past jouw afstudeertraject uitstekend bij je werkzaamheden en kan je deze afstemmen op je competenties.

Volg jij een opleiding richting communicatie en heb je affiniteit met sport? Dan is deze plek waarschijnlijk een match voor jou! Dit kan een meewerkstage of afstudeertraject zijn.

Wat ga je doen?

  • Je zorgt voor de ontwikkeling en het beheer van communicatiemiddelen zoals de website, creatieve content (sociale media), drukwerk, nieuwsbrieven etc.
  • Je ondersteunt collega’s en afdelingen over hoe en welke communicatiemiddelen in te zetten ter promotie van de eigen producten,- diensten en activiteiten
  • Je gaat meedenken over hoe bv SPORT zich kan onderscheiden op het gebied van interne communicatie, arbeidsmarktcommunicatie of corporate communicatie. Dit kan een onderdeel van je afstudeeropdracht worden.

Wat breng je mee?

  • Je volgt een hbo-opleiding in de richting van Communicatie, Creative Business of Content Creator.
  • Je hebt ervaring met CMS-systemen (bij voorkeur met WordPress).
  • Je kunt werken met diverse opmaakprogramma’s (bij voorkeur Adobe). Geen ervaring met Adobe? Wij leren je alle tools!
  • Je hebt een goed gevoel voor taal en een passie voor (online) schrijven.
  • De volgende eigenschappen zien wij graag in jou terug: proactief, initiatief nemend en zelfstandig. Verder kun je goed organiseren en schrik je niet van een deadline.
  • Je wordt blij van sport!

Aan de slag als stagiair marketing en communicatie bij bv SPORT:

• Wij bieden jou een super toffe en dynamische stageplek aan in de sport.
• Je krijgt alle facetten van het communicatievak mee tijdens je stage.
• Tijdens je stage krijg je alle tijd en ruimte om te leren én te werken aan je (afstudeer)opdracht.
• We bieden je een passende stagevergoeding.

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden? Zorg er dan voor dat we jouw sollicitatie vóór vrijdag 19 augustus ontvangen. Daarna maken wij een selectie en plannen we de kennismakingsgesprekken in. Meer informatie over deze stageplek is te verkrijgen via communicatie@bvsport.nl

Tijdens het kennismakingsgesprek is er de ruimte om je stagedagen af te stemmen met je collega’s.

Een match? Solliciteer direct!

Solliciteer dan via het onderstaande sollicitatieformulier of stuur je motivatie met portfolio naar vacatures@bvsport.nl

Sollicitatieformulier
Privacyverklaring
Maximale uploadgrootte: 33.55MB
Maximale uploadgrootte: 33.55MB