Van 27 mei tot en met 9 juni 2024 zijn
de glijbanen in zwembad de Blauwe Golf gesloten
in verband met werkzaamheden.

bv SPORT sluit zich aan bij provincie campagne ‘Je kunt meer dan je denkt!’

Op maandag 21 maart lanceert Uniek Sporten de campagne ‘Je kunt meer dan je denkt’. Samen met alle Friese gemeenten wil Sport Fryslân Friezen laten zien dat iedereen kan sporten en bewegen. Vijf ambassadeurs zijn de boegbeelden van deze online campagne.

bv SPORT sluit zich aan bij deze campagne omdat onze buurtsportcoaches voor iedereen het sporten toegankelijk willen maken. De campagne ‘Je kunt meer dan je denkt!’ sluit uitstekend aan bij de missie om ook niet sporters te stimuleren om te bewegen.

Buurtsportcoaches bv SPORT

Als het om sport en bewegen gaat, dan zijn de buurtsportcoaches van bv SPORT een belangrijke schakel in de wijken en dorpen van de gemeente Leeuwarden; ze zijn niet alleen een vraagbaak voor alle inwoners, de buurtsportcoaches nemen ook het voortouw in het verbinden van de inwoners met de verschillende sportaanbieders.

Dit gebeurt door het opstellen van preventies, het organiseren van sport- en beweegactiviteiten op Leeuwarder basisscholen en het organiseren van sportactiviteiten voor jong en oud.

campagne je kunt meer dan je denkt

Je kunt meer dan je denkt!

Iedereen kan sporten en bewegen en moet daar ook de kans voor krijgen. Je kunt meer dan je denkt! Ambassadeurs Milou Bosscher, Tristan Bangma, Magan Tahir, Bodi van den Braak en Benthe Veenstra zijn het voorbeeld voor alle Friezen. Zij vertellen hun inspirerende verhalen tijdens deze online campagne.

Wil jij ontdekken welke sport bij jou past, maar heb je wat extra hulp nodig? Geen probleem, wij helpen je graag op weg! Wist je dat er in de gemeente Leeuwarden veel aanbod is voor aangepast sporten? Op unieksporten.nl vind je het sportaanbod en vind je de buurtsportcoach bij jou in de buurt waar je terecht kan met al jouw vragen. Ben je enthousiast geworden over een sport en wil je dit proberen? Schroom niet en meld je aan!

Tip: via unieksporten.nl/uitleen kan je gratis sporthulpmiddelen uitproberen.

Kunnen wij je helpen? Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens: sportontwikkeling@bvsport.nl of neem contact op via ons contactformulier.