Van 27 mei tot en met 9 juni 2024 zijn
de glijbanen in zwembad de Blauwe Golf gesloten
in verband met werkzaamheden.

Huur een sportlocatie bij bv SPORT

Sportaccommodatie huren
sporthal wiarda

Sportaccommodatie huren?

Een sportaccommodatie nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres; van zwembaden en sporthallen tot voetbalvelden. bv SPORT heeft gymzalen, zwembaden, sporthallen en –velden in beheer. Deze locaties worden meestal gehuurd door een vereniging of school, maar we openen graag voor iedereen de deuren.

Via onderstaande knop dien je een aanvraag voor de huur van een sportaccommodatie of zwembad in. Wij kijken dan of de accommodatie nog beschikbaar is. Als dat het geval is, kun je gebruik maken van de accommodatie. Bij het indienen van een aanvraag ga je akkoord met de tarieven en de algemene voorwaarden van bv SPORT. Een reservering is pas definitief als bv SPORT deze schriftelijk bevestigd heeft.

Lees voor het huren van een accommodatie ook eens onze huisregels door.

Sportaccommodatie huren
sporthal rengers

Zelf op zoek

Nieuwsgierig? Je kunt via accommodaties uitgebreid zoeken naar sporthallen, sportvelden, gymzalen en zwembaden.

Bekijk alle accommodaties

Tarieven

Voor binnen- en buiten(sport)locaties zoals gymzalen, sporthallen, zwembaden en bijvoorbeeld losse verhuringen hebben we vastgestelde tarieven.

Lees voor het huren van een accommodatie ook eens onze huisregels en Algemene Voorwaarden door.

Informatie over tarieven

Sportief vergaderen

Zoek je een bijzondere locatie voor je overleg? Een aantal van onze sportaccommodaties in Leeuwarden e.o. is heel geschikt voor vergaderen. Bij ons vind je de vergaderlocaties die sport ademen én waar je perfect met groepen terecht kunt. Graag verzorgen we de catering van één van onze sportcafés. Op verzoek zijn een flip-over en beamer te huur.

Heb je interesse? Neem contact met ons op en we vertellen je precies wat we voor je kunnen betekenen.

Onze accommodaties