Ik wil sporten

Sporten in Leeuwarden

Wij maken sport en bewegen in Leeuwarden mogelijk. Aan de ene kant doen we dat door zelf sport aan te bieden. Denk aan zwemlessen, aquasport en borstcrawl clinics. Maar ook aan schoolsport, buurtsport en evenementen waar je kennismaakt met sport. We zorgen dat de sportaccommodaties in ons beheer tiptop in orde zijn, zodat jij optimaal kan genieten. Welke sport in Leeuwarden je ook kiest, de kans is groot dat wij het (mede) mogelijk maken. Daar wordt toch iedereen blij van?

sporthal rengers

Accommodatie huren

bv SPORT beheert verschillende sportaccommodaties, sportvelden en zwembaden in de gemeente Leeuwarden die je kunt huren voor een potje voetbal met je vriendengroep, een uurtje volleyballen met collega’s of bootcampen met de buren. Er is altijd wel een gymzaal of sporthal bij jou in de buurt. Je vindt onze sportaccommodaties hier.

Meer informatie over huren

sportontwikkeling bv sport

Sportontwikkeling

Met team sportontwikkeling willen we bereiken dat iedereen plezier in sport en bewegen heeft. Nu en in de toekomst. Ongehinderd, in een veilige en gezonde omgeving. Een leven lang. Als sporter, vrijwilliger of toeschouwer. En ieder op zijn of haar eigen niveau. We activeren inwoners in onze gemeente en stimuleren hen om meer te sporten en bewegen. Dit doen we samen. Sport- en beweegaanbieders, onderwijs, zorg, welzijn, bedrijfsleven en overheid bundelen de krachten.

Meer lezen over team sportontwikkeling

zwembad it gryn stiens

Zwemmen in Leeuwarden en Stiens

bv SPORT heeft 3 zwembaden: de Blauwe Golf, It Gryn en Kalverdijkje. Je kunt natuurlijk banenzwemmen of vrijzwemmen, maar we hebben ook leuke aquasporten waarbij je fitnest in het water. We geven ook zwemles en kinderen kunnen in onze baden hun verjaardag vieren.

Ik wil zwemmen

Uitgelichte activiteiten

Evenementen kalender

bv SPORT bruist! Wij bieden je leuke, bijzondere én bovenal sportieve evenementen en activiteiten. Bekijk het aanbod aan evenementen in onze evenementenkalender. Van jong tot oud, er is voor iedereen wat wils. Met wie je ook gaat, leuk wordt het sowieso!

bv SPORT is blij van sport

Lees het hele verhaal

Wat houdt ons bezig