Ik wil beleven

Hier beleef je sport!

De Leeuwarder sporter, dat ben jij. Zonder jou zijn onze velden slechts grasmatten. En onze zwembaden maar rimpelloze bakken met water.  Strik de veters van je gympen en doe mee. Want bij ons beleef je sport!

zwemabc

Verjaardagsfeestje

Je verjaardagsfeestje vieren in zwembad de Blauwe Golf of zwembad It Gryn? Dat kan! In beide zwembaden bieden we een verjaardagsarrangement aan. Zo kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes komen zwemmen en genieten van allemaal lekkers!

Ben je jarig in de maanden september t/m april? Dan kun je je verjaardag ook vieren tijdens de Aquadisco. Tijdens de aquadisco zijn er spetterende activiteiten en is er live-DJ aanwezig!

Meer informatie over Zwemfeestjes

aquadisco

AquaDisco

Van september tot en met april organiseren we in zwembad de Blauwe Golf en zwembad It Gryn spetterende AquaDisco’s. Doe mee aan allerlei leuke activiteiten en swing op de laatste hits, die gedraaid worden door een heuse DJ!

Meer informatie over AquaDisco’s

horeca

SportCafés bv SPORT

In verschillende sportcomplexen bieden wij een sfeervol SportCafé. Hier kun je na het sporten genieten van een kop koffie, gezellig samen lunchen of proosten op de overwinning met je teamgenoten. In de SportCafés beleef je het sporten van dichtbij door het uitzicht op onze zwembaden en/of sporthallen.

Wanneer kom jij genieten?

Meer informatie over onze SportCafés

sporthal wiarda

Huur een accommodatie

Sporthallen, gymzalen, sportvelden en zwembaden. De mogelijkheden om sport te beleven zijn eindeloos in onze accommodaties.

Wil jij een accommodatie huren? Check snel welke variant het beste bij jou past.

Naar onze verhuurpagina

Beweegprogramma's

In de gemeente Leeuwarden valt ontzettend veel te beleven! Hieronder vind je enkele van de activiteiten die bv SPORT organiseert.

bv SPORT is blij van sport

Lees het hele verhaal

Wat houdt ons bezig