Van 27 mei tot en met 9 juni 2024 zijn
de glijbanen in zwembad de Blauwe Golf gesloten
in verband met werkzaamheden.

Ik wil zwemmen

Zwembaden

De zwembaden van bv SPORT zijn de perfecte locatie voor allerlei zwemactiviteiten. Of je nou recreatief wilt zwemmen, sportief een baantje wilt trekken of je zwemdiploma volgens het zwemABC wil behalen. Bij zwembad de Blauwe Golf, Kalverdijkje en It Gryn ben je aan het juiste adres. We verwelkomen je graag in één van onze prachtige zwembaden. Kom jij bij ons zwemmen?

zwemmen leeuwarden

Wij worden blij van zwemmen

Wij hebben 3 zwembaden in de gemeente Leeuwarden: 2 binnenbaden in Leeuwarden en 1 accommodatie in Stiens met binnen- en buitenbassins. Allemaal hebben ze het Keurmerk Veilig en Schoon. Natuurlijk kun je bij ons baantjes trekken of lekker vrij zwemmen, maar we hebben ook leuke aquasporten. Hierin zijn verschillende mogelijkheden voor verschillende doelgroepen. We geven zwemles aan kinderen en volwassenen. En je kunt in onze baden je verjaardag vieren! Kortom: genoeg activiteiten voor jong en oud!

zwembad de blauwe golf

Zwembad huren

bv SPORT heeft 3 zwembaden die je, onder voorwaarden, eenmalig of een paar keer kunt huren. Er is altijd wel een zwembad dat bij jou past. Weet je al welk zwembad het beste past bij jouw sportaanbod?

Naar onze verhuurpagina

Sportieve kinderfeestjes

Je verjaardagsfeestje vieren in zwembad de Blauwe Golf of zwembad It Gryn? Dat kan! In beide zwembaden bieden we een verjaardagsarrangement aan. Zo kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes komen zwemmen en genieten van allemaal lekkers!

Ben je jarig in de maanden september t/m april? Dan kun je je zwemfeestje ook vieren tijdens de AquaDisco. Tijdens de AquaDisco zijn er spetterende activiteiten en is er live-DJ aanwezig!

Meer informatie over verjaardagsfeestjes

Zwemactiviteiten

Zwemles, aquasporten, snorkelen of survivalzwemmen? Voor iedere waterrat een activiteit! Ben je benieuwd naar wat je allemaal in het zwembad kunt doen? Bekijk het hier!

Evenementen kalender

In onze zwembaden is altijd iets te doen! Wij bieden je leuke, bijzondere én bovenal sportieve evenementen en activiteiten. Bekijk het aanbod aan evenementen in onze evenementenkalender. Van jong tot oud, er is voor iedereen wat wils. Met wie je ook gaat, leuk wordt het sowieso!

bv SPORT is blij van sport

Lees het hele verhaal

Wat houdt ons bezig