Ik wil bewegen

Bewegen in Leeuwarden

Iedereen verdient de voordelen van lekker bewegen: fit zijn, fit blijven en het talent in jezelf ontdekken. Gewoon in je eigen wijk! Wij laten je graag kennismaken met bewegen, want wie wordt daar niet blij van?
sportontwikkeling

Buurtsportcoaches

In elke wijk, elke buurt en elk dorp in gemeente Leeuwarden is een buurtsportcoach actief. De buurtsportcoach vertaalt de behoefte vanuit de inwoners uit de buurt naar een uitvoeringsplan, waarin de samenwerking met verschillende partijen wordt gezocht. Hierbij houdt de buurtsportcoach rekening met de drie speerpunten. Het doel is een gezonde en sportieve buurt te realiseren, waar de verschillende partijen elkaar goed weten te vinden. Partijen in de buurt zijn bijvoorbeeld scholen, sportverenigingen, zorginstellingen, wijkteams en het bedrijfsleven.

Maak kennis met team sportontwikkeling

Beweegactiviteiten

Team sportontwikkeling organiseert activiteiten in de gemeente Leeuwarden. Onder begeleiding van de buurtsportcoaches is er van alles te beleven in onze gemeente. Voor jong en oud!

Evenementen kalender

bv SPORT bruist! Wij bieden je leuke, bijzondere én bovenal sportieve evenementen en activiteiten. Bekijk het aanbod aan evenementen in onze evenementenkalender. Van jong tot oud, er is voor iedereen wat wils. Met wie je ook gaat, leuk wordt het sowieso!

bv SPORT is blij van sport

Lees het hele verhaal