Van 27 mei tot en met 9 juni 2024 zijn
de glijbanen in zwembad de Blauwe Golf gesloten
in verband met werkzaamheden.

Aftrap Doortrappen-seizoen

Event | 27 maart 2024

De lente brengt niet alleen zonnestralen en bloeiende natuur, maar ook een nieuw Doortrappenseizoen! Op woensdag 27 maart trappen we in Fryslân het doortrappen seizoen af. Gemeente Leeuwarden, de Fietsersbond en bv SPORT organiseren op deze provinciale aftrapdag een mooie fietstocht voor inwoners van de gemeente Leeuwarden. Bent u erbij?

Thema valpreventie

Doortrappen staat voor elkaar ontmoeten, fietsend op ruime paden, zonder veel obstakels en met veilige kruisingen. Het nieuwe Doortrappenseizoen wordt ingeluid met een prachtige fietstocht van ongeveer 25 kilometer.  Dit jaar is het thema valpreventie. Tijdens deze tocht komt u dan ook langs een stop waar een gespecialiseerde fysiotherapeut handige tips en trucs deelt om valpartijen te voorkomen.

Wanneer en hoe laat start de fietstocht?

Woensdagochtend 27 maart kunt u tussen 10:00 en 11:00 uur van start gaan. Het vertrekpunt en de aankomst bevindt zich bij De Brouwerij op het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Daar ontvangt u ook de route en een stempelkaart.

Dit jaar kunt u in uw eigen tempo fietsen. De route van ongeveer 25 kilometer wordt aangegeven met opvallende pijlen. Na de fietstocht kunt u genieten van een kop koffie of thee met oranjekoek, en ontvangt u een goodiebag als beloning.

Wilt u erbij zijn? Geef u dan snel op!

Vul onderstaand formulier in.

Graag tot 27 maart!

Aanmeldformulier aftrap

Aanmelden activiteiten Doortrappen
Ik wil me graag inschrijven voor de volgende activiteit(en):
Mogen we contact met je opnemen over toekomstige fietsprojecten?

Meer informatie vind je op www.doortrappen.frl