Buiten sporten en bewegen in de gemeente Leeuwarden

De gemeente Leeuwarden heeft verschillende buitenlocaties waar jij jezelf kunt uitdagen.
En het mooie is: je kan vandaag al beginnen! Zoek je sportkleding bij elkaar en stap op de fiets; je eerste portie dopamine heb je direct binnen!

Buiten sporten en bewegen in de gemeente Leeuwarden

Gemeente Leeuwarden heeft voor jong en oud genoeg plekjes waar je verantwoord kunt sporten en bewegen in de buitenlucht. Je kunt je tennisracket van zolder pakken en een balletje slaan op de tennisbaan, een balletje trappen op de Cruyff Court of je roept een kennis of vriend op om een paar rek- en strekoefeningen te doen op het Krajicek Speelveld.

Je kunt ook een paar stevige wandelschoenen aantrekken en gaan wandelen. Om het je makkelijk te maken hebben wij alvast 3 wandelroutes voor je uitgezet: Wandelroutes in de gemeente Leeuwarden | bv SPORT

Een blokje fietsen is natuurlijk ook een prima alternatief. Bekijk hier een aantal fietsroutes.

Beweegkaart openbare buitensportaccommodaties

Wil je weten waar je precies de buitenlocaties voor sport en bewegen vindt?
Onderaan dit artikel hebben we een handig overzicht van een aantal openbare buitensport locaties in de gemeente Leeuwarden geplaatst.

Start vandaag! Daag jezelf uit en begin met een activiteit in de buurt.

We hopen natuurlijk dat jij snel weer gebruik kunt maken van al onze sportfaciliteiten, maar tot die tijd doen wij nog een ‘Ommetje’ in de buitenlucht. Ook een handige wandel-app om te downloaden op je telefoon. Dat is de laatste tip voor nu. Pak je sporttas en trek eropuit!

Beweegkaart openbare buitensportaccommodaties

Beweegkaart openbare buitensportaccommodaties gemeente Leeuwarden.