Adventure Trail Leeuwarden 2024

Adventure Trail Leeuwarden

Event | 4 – 7 juni

Een sportief avontuur voor scholen en bedrijven!

Van 4 tot en met 7 juni 2024 wordt opnieuw de Adventure Trail georganiseerd. De run is een avontuurlijk multi-sportevenement waarbij deelnemers samen plezier beleven aan sport en bewegen én kennis maken met verschillende sportaanbieders uit de regio. Een unieke beleving voor jong en oud!

De buurtsportcoaches van bv SPORT werken mee aan de organisatie van de Adventure Trail en hebben het doel om dit evenement mogelijk te maken in de gemeente Leeuwarden.

Breed motorisch leren: een brede kijk op sport en bewegen

Dat is de onderliggende gedachte van dit evenement. We geloven in de kracht van het breed motorisch leren volgens het ASM-model. De verschillende sporten hebben meer met elkaar gemeen dan dat ze van elkaar verschillen en een samenwerking creëert een leerzame en sportieve omgeving voor deelnemers en organisatoren.

Wanneer?

De Adventure Trail wordt georganiseerd van 4 tot en met 7 juni 2024. De inwoners van de gemeente Leeuwarden maken tijdens deze uitdagende parcours kennis met de verschillende sporten.

Op woensdag 14 juni is het aan het basisonderwijs om de snelste tijd neer te zetten. Op donderdag 15 juni organiseren we de ‘Special Heroes’ editie en op vrijdag 16 juni kunnen het voortgezet onderwijs- en het middelbaar beroepsonderwijs de strijd met elkaar aangaan.

De Adventure Trail wordt afgesloten met een parcours voor bedrijven op vrijdag 16 juni.

Waar?

De Adventure Trail wordt georganiseerd op locatie de Grote Wielen in Leeuwarden.

Voor wie?

De Adventure Trail is er voor alle scholen en onderwijsinstellingen in de gemeente Leeuwarden. In teams van 6 leerlingen kunnen leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 van het basisonderwijs, het voorgezet onderwijs, MBO en HBO meedoen. Verder is er ook weer een dag voor Special Heroes.

De kosten zijn €4,50 per leerling.

Aanmelden

Geef via onderstaande mailbutton je contactgegevens door, dan houden wij je op de hoogte over wanneer de inschrijvingen voor editie 2024 worden geopend.