Kalverdijkje, Schieringenhal

De Schieringenhal beschikt over een tribune voor 800 personen. bv SPORT heeft daarnaast kanteltribunes, waarmee de capaciteit tot 1000 personen kan worden uitgebreid. De tribunes van deze hal kunnen over de gehele sportvloer verplaatst worden en in elke gewenste opstelling worden gezet. De sporthal is uitgevoerd met een multifunctionele sportvloer, van de A-klasse kwaliteit, dus zeer geschikt voor topsport. Deze hal is uitgerust met een meer dan uitstekende geluidsinstallatie en de akoestiek is zeer goed. Door de vele mogelijkheden van deze hal is deze uitermate geschikt voor (sport)evenementen, maar ook voor beurzen. Verder beschikt de hal over vier ruime kleedkamers, een grote EHBO/massageruimte die eventueel ook als vijfde kleedkamer gebruikt kan worden en twee scheidsrechterskamers. Verder heeft de hal een aantal internetaansluitingen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Sportcafé Kalverdijkje
Na het inspannen kunt u heerlijk ontspannen in sportcafé Kalverdijkje. U kunt bij ons dagelijks terecht voor uw bakje koffie met gebak, verse smoothies, een heerlijke lunch of lekker plates. En het leuke is dat u vanuit het sportcafé alles kunt volgen in beide sporthallen en het zwembad!

Op zoek naar een (afgesloten) vergaderruimte voor kleine of grote groepen? Bij het sportcafé zijn deze ruimte(s) beschikbaar. Op verzoek zijn een flip-over en beamer te huur en kan er uiteraard horeca ingezet worden. 

Ontruimingsplan Sportcomplex Kalverdijkje