Kalverdijkje, Schieringenhal

De Schieringenhal is uitgevoerd met een multifunctionele sportvloer, van de A-klasse kwaliteit, dus zeer geschikt voor topsport. Deze hal is uitgerust met een meer dan uitstekende geluidsinstallatie en de akoestiek is zeer goed. Door de vele mogelijkheden van deze hal is deze uitermate geschikt voor (sport)evenementen, maar ook voor beurzen. Verder beschikt de hal over vier ruime kleedkamers, een grote EHBO/massageruimte die eventueel ook als vijfde kleedkamer gebruikt kan worden en twee scheidsrechterskamers. Verder heeft de hal een aantal internetaansluitingen.

Overweeg je sporthal Schieringen te huren voor jouw activiteit?
Check dan vooral alle informatie over de faciliteiten en de aanwezige sport- en spelmaterialen in deze hal; 

Sportcafé Kalverdijkje
Na het inspannen kun je heerlijk ontspannen in sportcafé Kalverdijkje. Je kunt bij ons dagelijks terecht voor een kop koffie met gebak, verse smoothies, een heerlijke lunch of lekker plates. En het leuke is dat je vanuit het sportcafé alles kunt volgen in beide sporthallen en het zwembad!

Op zoek naar een (afgesloten) vergaderruimte voor kleine of grote groepen? Bij het sportcafé zijn deze ruimtes beschikbaar.

Tijdens je bezoek aan één van onze sporthallen en bij al onze overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden en onderliggende stukken van kracht.
In het geval van een calamiteit treedt ons calamiteitenplan in werking.