Zwembaden

De zwembaden van bv SPORT zijn de perfecte locatie voor allerlei zwemactiviteiten. Of je nou een recreatief wil zwemmen, sportief een baantje wilt trekken of je zwemdiploma volgens het zwemABC wil behalen. Bij zwembad de Blauwe Golf, Kalverdijkje en It Gryn (Stiens) ben je aan het juiste adres. We verwelkomen je graag in één van onze prachtige zwembaden. Kom jij bij ons zwemmen?

Zwembaden

bv SPORT heeft 3 zwembaden die je eenmalig of een paar keer kunt huren. Er is altijd wel een zwembad die bij jou past. Weet je al welk zwembad het beste past bij jouw sportaanbod? Ga dan meteen naar onze verhuurpagina.

zwembad huren

Zwembad huren

Wij maken sport en bewegen in Leeuwarden mogelijk. Aan de ene kant doen we dat door zelf sport aan te bieden. Denk aan zwemlessen, aquasport en borstcrawl clinics. Maar ook aan schoolsport, buurtsport en evenementen waar je kennismaakt met sport. We zorgen dat de sportaccommodaties in ons beheer tiptop in orde zijn, zodat jij optimaal kan genieten. Welke sport in Leeuwarden je ook kiest, de kans is groot dat wij het (mede) mogelijk maken. Daar wordt toch iedereen blij van?

Huur een sportlocatie bij bv SPORT
Snel naar