Sportvelden

Voetbal-, rugby-, korfbal-, honk- en softbalvelden, atletiekaccommodatie, wielerbaan, cricketpitch, beachvolleybalveld, we hebben ze allemaal voor jou beschikbaar! Al dan niet in combinatie met was- en kleedgelegenheid. Wil je een activiteit in de buitenlucht organiseren en ben je op zoek naar een geschikte locatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Sportvelden

bv SPORT beschikt over verschillende sportvelden binnen de gemeente Leeuwarden e.o. Deze sportvelden zijn uitermate geschikt voor verschillende (buiten) sporten en activiteiten.

sportvelden leeuwarden

Sportveld huren

Wij maken sport en bewegen in Leeuwarden mogelijk. Aan de ene kant doen we dat door zelf sport aan te bieden. Denk aan zwemlessen, aquasport en borstcrawl clinics. Maar ook aan schoolsport, buurtsport en evenementen waar je kennismaakt met sport. We zorgen dat de sportaccommodaties in ons beheer tiptop in orde zijn, zodat jij optimaal kan genieten. Welke sport in Leeuwarden je ook kiest, de kans is groot dat wij het (mede) mogelijk maken. Daar wordt toch iedereen blij van?

Huur een sportlocatie bij bv SPORT