Adventure Trail Leeuwarden 2022

Adventure Trail Leeuwarden

Van 8 tot en met 11 juni wordt de Adventure Trail georganiseerd. De run is een avontuurlijk multi-sportevenement waarbij deelnemers samen plezier beleven aan sport en bewegen én kennis maken met verschillende sportaanbieders uit de regio. Een unieke beleving voor jong en oud!

De buurtsportcoaches van bv SPORT werken mee aan de organisatie van de Adventure Trail en hebben het doel om dit evenement mogelijk te maken in de gemeente Leeuwarden.

Breed motorisch leren: een brede kijk op sport en bewegen

Dat is de onderliggende gedachte van dit evenement. We geloven in de kracht van het breed motorisch leren volgens het ASM-model. De verschillende sporten hebben meer met elkaar gemeen dan dat ze van elkaar verschillen en een samenwerking creëert een leerzame en sportieve omgeving voor deelnemers en organisatoren.

Wanneer?

De Adventure Trail wordt georganiseerd van 8 tot en met 11 juni. 4 dagen lang laten we de inwoners van de gemeente Leeuwarden bewegen en kennis maken met de verschillende sporten. Op 8 t/m 10 juni alle teams en op zaterdag 11 juni alle koppels.

Waar?

De Adventure Trail wordt georganiseerd op locatie de Grote Wielen in Leeuwarden.

Voor wie?

De Adventure Trail is voor iedereen! Op woensdag 8 juni voor Leeuwarder basisscholen, op 9 en 10 juni voor het voortgezet onderwijs; op vrijdag 10 juni stellen we het parcours ter beschikking voor bedrijven en op zaterdag 11 juni voor koppels. Wil je meedoen met dit unieke event? Bestel hieronder je tickets!

Aanmelden

Klik op de button om je als schoolteam, bedrijventeam of als koppel of groep in te schrijven.