Recreatief zwemmen

Wij worden blij van zwemmen

In onze zwembaden kunt je heerlijk recreatief komen zwemmen. Bij zwembad de Blauwe Golf, Kalverdijkje en It Gryn ben je aan het juiste adres. We verwelkomen je graag in één van onze prachtige zwembaden in Leeuwarden en Stiens. Kom jij bij ons zwemmen?
zwembad de blauwe golf

Zwembad de Blauwe Golf

Heerlijk ontspannen of fanatiek een baantje trekken? In zwembad de Blauwe Golf kan het allemaal! Ons subtropische zwembad in Leeuwarden is het hele jaar geopend. Voor jong en oud is hier van alles te beleven; twee spectaculaire, interactieve glijbanen, een wildwaterkreek, bubbelbaden, golfslagbad, kleuterhoek en zelfs een warm buitenbad. Voor de ultieme ontspanning kun je hier ook gebruik maken van zonnebanken.

Meer informatie
kalverdijkje

Zwembad Kalverdijkje

Liever iets actiever bezig zijn? Kom dan naar zwembad Kalverdijkje! Zwembad Kalverdijkje heeft een wedstrijdbad en een extra warm doelgroepenbad waar je heerlijk kunt zwemmen en actief een baantje kunt trekken. Na afloop zin in een kopje koffie met wat lekkers? Dan kun je terecht in ons gezellige sportcafé Kalverdijkje met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.

Meer informatie
sportcentrum it gryn

Zwembad It Gryn in Stiens

Zwembad It Gryn in Stiens heeft meerdere binnenbassins en biedt daarmee zwemplezier voor jong en oud! Het zwembad heeft extra warme bubbelbaden, een wildwaterkreek en 40-meter lange glijbaan en voor de actieve zwemmer een wedstrijdbad en extra warm doelgroepenbad. In de zomerperiode kun je bij zwembad It Gryn ook heerlijk genieten van een grote zonneweide en 2 buitenbassins, met spetterende glijbanen.

Meer informatie