Allround zwembadmedewerker

Sport brengt mensen in beweging. Daarom willen we als bv SPORT dit zo goed mogelijk stimuleren en faciliteren in de gemeente Leeuwarden.
Ons doel is om iedereen met plezier te laten bewegen, zodat we samen blij van sport worden.

bv SPORT is voor haar zwembaden op zoek naar een enthousiaste allround zwembadmedewerker

Word jij blij van een uitdagend en veelzijdig takenpakket, waarbij je in de uitvoerende rol les geeft, toezicht houdt en administratieve taken uitvoert aan de balie? Dan zoeken we jou!
In deze flexibele functie werk je in een wisselend arbeidspatroon met dag-, avond- en weekenddiensten.

Je kunt hierbij ingezet worden op al onze zwembadlocaties; de Blauwe Golf en Kalverdijkje in Leeuwarden en It Gryn in Stiens. Je komt te werken in een sportief en dynamisch team en krijgt de mogelijkheid om je op diverse vlakken te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

 • Als baliemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt binnen onze baden. Je informeert bezoekers via verschillende communicatiekanalen over onze zwemaccommodaties, openingstijden, tarieven en activiteiten. Je verzorgt de financiële handelingen en bent daarin verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van je eigen dienst. Daarnaast ben je tijdens je dienst verantwoordelijk voor een gedeelte van de les- en bezoekersadministratie;
 • In je rol als toezichthouder zwembaden treedt je op als gastheer/-vrouw van onze baden. Calamiteiten en ongewenst gedrag signaleer je snel en je kunt hier adequaat en handelend op reageren. Tijdens je dienst zorg je ervoor dat de bezoekers van onze baden veilig, schoon en met veel plezier kunnen zwemmen;
 • In je rol als zwemonderwijzer geef je ABC-zwemlessen aan (speciale) doelgroepen en individuen van alle leeftijdscategorieën, op basis van een werkplan. Je houdt de vorderingen en voortgang van je eigen zwemleerlingen bij in het leerlingvolgsysteem en onderhoudt hierover contact met ouders en verzorgers. Naast het geven van ABC-zwemlessen kun je ook lesactiviteiten verzorgen voor diverse andere doelgroepen.

Wat vragen wij van jou?
Voor deze combinatiefunctie is het vooral belangrijk dat je blij wordt van werken in de zwembadbranche. Heb je al een Lifeguard certificaat of een diploma als lesgever zwem-ABC, dan is dit een grote pré. Ben je nog niet in het bezit van deze diploma’s, dan zijn deze op korte termijn incompany bij ons te behalen. Beide diploma’s zijn noodzakelijk voor deze functie.

 • MBO werk- en denkniveau
 • Lifeguard met praktijkgedeelte
 • Certificaat lesgever zwem-ABC (incl. zwemmend redden voor zwembaden)
 • EHBO/AED en BHV
 • Bereidheid om in wisselende diensten en op wisselende tijden te werken
 • Fysiek bekwaam om handelend te kunnen optreden
 • Dienstverlenende en klantgerichte instelling
 • Rekenkundig en administratief inzicht
 • Sociaal vaardig

Wat krijg je daarvoor terug?
Wij bieden je in eerste instantie een jaarcontract bij bv SPORT en betalen, indien nodig, de benodigde opleidingskosten. Het salaris voor deze functie is vastgesteld in schaal 3 van de Vermo cao en kan, afhankelijk van je werkervaring en diploma’s, uitgroeien naar schaal 4.

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
Privacyverklaring
Maximale uploadgrootte: 33.55MB
Maximale uploadgrootte: 33.55MB

Reageren op deze vacature kan tot uiterlijk 18 juni a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld