Zwembad It Gryn behaald als 3e zwembad van bv SPORT de Licentie zwem-ABC

18-12-2017

Zwembad It Gryn behaald als 3e zwembad van bv SPORT de Licentie zwem-ABC

Sinds juli 2014 was bv SPORT al in het bezit van een licentie zwem-ABC voor de zwembaden Kalverdijkje en de Blauwe Golf. Deze week werd zwembad It Gryn in Stiens als 3e zwembad van bv SPORT hieraan toegevoegd. Daarmee voldoet
bv SPORT aan de nieuwe kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor het zwem-ABC, de Nationale Zwemdiploma's. bv SPORT behoorde tot een van de eerste zwemlesaanbieders, van de in totaal 1.250, die de overstap konden gaan maken van de huidige 'erkenning' naar het verkrijgen van een licentie zwem-ABC. Deze licentie geeft de klant duidelijkheid dat de zwemlesaanbieder, die in het bezit is van deze licentie, handelt volgens de nieuwe kwaliteitsstandaard van de zwembranche. 

 

Voor meer informaite zie hier

In het nieuwe jaar starten met zwemles? Meld uw kind aan!

07-12-2017

In het nieuwe jaar starten met zwemles? Meld uw kind aan!

bv SPORT biedt op 3 verschillende locaties zwemlessen aan. In het nieuwe jaar wordt er weer gestart met nieuwe zwemlessen.

  • Zwembad de Blauwe Golf: nieuwe lessen starten op maandag 12 t/m vrijdag 16 februari 2018.
  • Zwembad Kalverdijkje: nieuwe lessen starten op woensdag 31 januari, vrijdag 2 februari en zaterdag 3 februari 2018.
  • Zwembad It Gryn: nieuwe lessen starten op maandag 29 januari, vrijdag 2 februari en zaterdag 3 februari 2018.

De kerstvakantie, m.b.t. de zwemlessen, is van zaterdag 23 december 2017 t/m vrijdag 5 januari 2018. De zwemlessen vangen weer aan op zaterdag 6 januari 2018. 

 

bv SPORT maakt voor de zwemlessen gebruik van de Zwem-ABC methode van de NPZ|NRZ en is in het bezit van de Licentie zwemABC. Dit betekent dat wij onafhankelijk worden getoetst op een groot aantal criteria. Kiest u voor de zwemlessen bij bv SPORT, dan weet u dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnorm. Kijk hier voor meer informatie.