We mogen weer!

Het zal je vast niet ontgaan zijn; onze zwembaden en onze binnensportlocaties mogen onder voorbehoud vanaf 19 mei weer open. En daar zijn wij ontzettend blij mee! Op deze pagina houden we je graag op de hoogte over de ontwikkelingen rondom de opening van bv SPORT.

19 mei gaan we echt van start
Het is eindelijk zover; we hebben groen licht en mogen onze deuren weer gedeeltelijk openen! Omdat we de openstelling goed én veilig willen organiseren, kiezen we ervoor om met ingang van 19 mei alle locaties weer te openen. Natuurlijk hebben we onszelf zo goed als mogelijk voorbereid op opengaan, maar de laatste punten op de i kunnen pas nu worden gezet, nu de details de komende dagen bekend worden.

Vraag zaalruimte of zwembad water aan
Voor huurders van onze accommodaties horen we graag z.s.m. óf en zo ja op welke momenten je weer gebruik wil komen maken van onze accommodaties. Dit kan via de verhuurpagina of door contact op te nemen met onze front-office.

Hoe mag je sport organiseren?
Check de details op de site van de Rijksoverheid en de protocollen vanuit jouw sportbond of brancheorganisatie voor de specifieke regels over hoe jij jouw sportaanbod mag organiseren.

Activiteiten voor zwemgasten
Onze zwembaden zijn per 19 mei weer geopend met een aangepast aanbod. Douches en tribunes blijven gesloten en na het sporten ga je direct naar huis. Houd de coronapagina in de gaten voor de exacte regels en programmering.

Meer informatie over alle maatregelen vind je op rijksoverheid.nl/corona.