Blij van sport app: jouw favoriete sport altijd binnen handbereik

Wat is de blij van sport app?

Blij van sport is dé app voor bewegend Leeuwarden. Jong of oud, fanatiek sporter of bankhanger met goede voornemens, teamplayer of solosporter: het online platform is er voor iedereen. Ook voor jou. Om jou (meer) in beweging te krijgen, andere sporten te laten ontdekken en nieuwe sportbuddies te vinden. Waarom? Omdat sporten ons in beweging brengt, ons energie geeft. Ons verbindt, zelfvertrouwen geeft, gelukkig maakt en ons laat groeien.

Allemaal positieve effecten. Sporten kan voor sommige mensen daarentegen ook een hoge drempel zijn. Omdat je niet alleen wilt sporten, niet weet wat je leuk genoeg vindt om regelmatig te bewegen of omdat je geen idee hebt welke sporten er zijn. Daarom is er nu de blij van sport app. Daarin vind je op één plek het sport- en beweegaanbod van de gemeente Leeuwarden en boek je jouw volgende activiteit. Zo heb je jouw favoriete sport dus altijd binnen handbereik en maken we jou blij van sport.

Hoe werkt de blij van sport app?

Zoek, boek en sport!

De blij van sport app is vanaf 23 januari beschikbaar in de App Store en de Google Play Store. Voor het downloaden van de app en het gebruik ervan betaal je niet, dus de app is volledig gratis. 

In de blij van sport app vind je een heel divers en uitgebreid sportaanbod in de gemeente Leeuwarden, waar jij – als inwoner – gebruik van kunt maken. Na het downloaden begin je met het invullen van je beweegprofiel, zodat de app een idee heeft welke sporten het beste bij jou passen. Dat doe je door onder andere in te vullen of je het liefst alleen of in teamverband sport, cardiotraining of krachttraining doet of liever binnen of buiten sport. Op basis daarvan zal jouw tijdlijn een gepersonaliseerd beweeg- en sportaanbod tonen met activiteiten die het beste bij jou passen. 

Heb je een leuke activiteit gevonden? Dan boek je deze heel simpel en snel direct in de app en weet de sportaanbieder dat jij deelneemt. Hoef jij alleen nog maar comfortabele kleding aan te doen en bewegen maar!

De nieuwe blij van sport app | gemeente Leeuwarden

Voor sportaanbieders

Alle activiteiten worden rechtstreeks door de deelnemende sportaanbieders uit de gemeente Leeuwarden toegevoegd. Deelnemende sportaanbieders kunnen in een overzichtelijk dashboard hun activiteiten toevoegen en beheren. Wil je jouw sportieve activiteit(en) ook terugzien in de blij van sport app of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons!

De voordelen van de blij van sport app

Met de blij van sport app willen we een sportieve levensstijl toegankelijker en eenvoudiger maken. De app biedt daarom enkele voordelen voor jou als sporter.

  • Een gepersonaliseerd aanbod op jouw tijdlijn
  • Zoek eenvoudig activiteiten bij jou in de buurt
  • Vind direct jouw nieuwe favoriete sport
  • Boek direct jouw activiteit bij de sportaanbieder
  • Diverse sporten overzichtelijk op één plek
Download de blij van sport app vanaf 23 januari

Veelgestelde vragen

Wil jij meteen aan de slag met de app of heb je nog vragen? Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt.

Blij van sport is het sport- en beweegplatform voor en van inwoners uit de gemeente Leeuwarden. Met het blij van sport platform ondersteunen we inwoners met het vinden van en deelnemen aan passende sportactiviteiten.

Vanaf 23 januari om 12.00 uur kan je de app downloaden in de Google Play store voor Android en in de App store voor Apple.

Vanaf 23 januari kunnen sportaanbieders hun aanbod aanmelden via de website van de nieuw app: app.blijvansport.nl 

De app is gratis voor zowel inwoners als voor sport- en beweegaanbieders die hun activiteiten in de app plaatsen.

In de app kun je dankzij verschillende filteropties eenvoudig op zoek naar een activiteit die bij jou past. Vanaf 23 januari om 12.00 uur kan je de app downloaden in de Google Play store voor Android en in de App store voor Apple.

Over bv SPORT

Sporten is essentieel voor een energieke en gezonde samenleving. We sporten niet alleen om fit te blijven, sport is een middel voor gezondheidsbevordering, tegen eenzaamheid, voor vitaliteit en om de bevolking in beweging te krijgen. Maar bovenal: sport maakt mensen blij. ‘Blij van sport’ is daarom ook de essentie van ons bedrijf.

Binnen onze missie wordt de kennis, ervaring en schaal van bv SPORT, op het gebied van sport en bewegen en maatschappelijk vastgoedbeheer, breed ingezet om maatschappelijk voordeel te boeken en iedereen in de gemeente blij van sport te maken.

Onze schaal en kennis zijn we bereid in te zetten om ook anderen van dienst te kunnen zijn, mits dit ook bv SPORT versterkt.

Wat houdt ons bezig